Acasa Promotii Recomandarea saptamanii: Consola Sony Playstation 4 (PS4) -1.350 lei

Recomandarea saptamanii: Consola Sony Playstation 4 (PS4) -1.350 lei

by Dragos Schiopu

Tu cum te-ai hotarat sa-ti petreci timpul liber? Daca esti una dintre acele persoane pasionate de Playstation si astfel iti petreci timpul liber intr-un mod relaxant poti avea parte de o super oferta. In alta ordine de idei daca esti interesat de aceasta Consola Sony Playstation 4 ai putea sa ti-o achizitionezi la un pret redus de aproximativ 1.350 lei. Mai mult decat atat cred ca deja stii ca finisajele acestei console sunt diferite fata de celelalte.

Si anume unghiurile din fata, din partea din fata, dar si din spatele consolei permit mascarea cablurilor si mai mult decat atat iti faciliteaza accesul la butoane. Consola poate fi perfecta pentru sufragerie sau locul tau de joaca avand un aspect placut negru lucios. Dar cum majoritatea dintre voi sunteti dornici sa aflati cat mai multe detalii tehnice despre aceasta am sa va las in paragraful urmator cateva.

Specificatii tehnice ale Consola Sony Playstation 4

 • procesor – CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, cu 8 nuclee / GPU : 1.84 TFLOPS, bazat pe tehnologia next-generation AMD Radeon™;
 • tip media – BD × 6 CAV / DVD × 8 CAV;
 • retea – 10/100/1000;
 • conectivitate – Wi-Fi 802.11b/g/n ; Bluetooth 2.1 (EDR);
 • platforma  – Sony PS4;
 • conectori – 2 x USB 3.0 / 1 x AUX port / 1 x HDMI out / Digital Out (Optical);
 • dimensiuni (mm) – 275 x 53 x 305;
 • greutate – 2.8 kilograme;
 • accesorii – Controller Wireless (DUALSHOCK®4) / cablu alimentare / cablu HDMI / cablu USB;
 • culoare – negru;
 • memorie – 8 GB GDDR5;
 • stocare – HDD de 1 Tb;

Ceea ce trebuie sa mai stiti este faptul ca acest Controler DUAL SHOCK 4 are un design atractiv cu multe functii, cum ar fi touch pad, buton de share, senzori de miscare, speaker integrat si suport pentru orice tip de casti, motor dublu pentru vibratie si o bara de lumini care este diferita la fiecare controler conectat si putea fi folosita si in unele jocuri in scop interactiv.

Interfata PS4 este foarte simpla de folosit si in acelasi timp este placuta la vedere, fara sa supuna ochiul la o aglomerare de lucruri si semnificatii ca alte produse asemanatoare. PS4 ca orice alta consola nu poate sa inlocuiasca PC-ul complet, dar se pare ca in privinta a ceea ce inseamna gaming/muzica/filme, PS4 isi face treaba destul de bine YouTube, Media Player, Internet Browser si multe altele, si bineinteles nu necesita PS PLUS.

Pe de alta parte ceea ce este deja stiut este faptul ca PS4 este mult mai rapida, iar imaginea este mult mai buna decat la PS3. O alta caracteristica importanta a PS4 este vorba despre vizionarea de filme si jocuri 3D (asta special pentru acele persoane ce sunt fascinate de acest tip de filme/jocuri). Prin urmare tot ce trebuie sa stiti este faptul ca va veti achizitiona o consola puternica, iar jocurile nu sacadeaza deoarece mereu sunt optimizate. Iar ca un plus in aceste zile aveti parte de o reducere substantiala.

s-ar putea sa-ti placa