Acasa Editorial De ce ai apela la un service calculatoare?

De ce ai apela la un service calculatoare?

by Dragos Schiopu

Este aproape imposibil sa spunem ca nu am avut niciodata nevoie de o mica reparatie a unui gadget important din viata noastra. Si cum probabil deja intelegeti despre ce este vorba nu ne mai ramane decat intrebarea – „oare cati dintre voi nu a avut nevoie de nici un fel de reparatii calculatoare sau PC?”.

Nu cred ca exista nici macar o persoana care sa afirme ca laptopul sau calculatorul sau nu a avut nevoie de nici o reparatie sau ca nu a fost dus la un service calculatoare, chiar si pentru o simpla verificare. Poate ca multi dintre voi ati dus laptopul la un service calculatoare in Bucuresti nestiind ca, acesta nu avea o problema chiar atat de grava si mai mult o problema minora de soft.

Nimeni nu iti va spune ca ai gresit in acest sens, mai ales daca panica ta este si justificata. Pentru cei mai multi dintre utilizatorii de laptop-uri sau PC, locul lor de munca se rezuma fix la aceste gadgeturi si au nevoie de functionarea lor. Si de aici se poate explica orice tip de panica cu privire la defectiunile, fie ele minore, in cazul acestor terminale. Tot aici trebuie sa amintim si de acele persoane ce sunt fanatice in domeniul jocurilor pe calculator.

service calculatoare in Bucuresti

Cam acelasi tip de panica au si acestia, daca intamplator apare vreo defectiune la al lor calculator. Bineinteles nu ar trebui sa-i judecam pe acesti oameni, ci mai degraba sa intelegem de ce avem atat de multa nevoie de aceste service-uri de reparatii pentru laptop-uri, calculatoare si nu, numai.

Ce tip de probleme poti rezolva la un service calculatoare?

reparatii calculatoare

Poate ca nu este suficient sa reamintim doar faptul ca specialistii din cadrul unui service de reparatii PC iti pot inlocui anumite piese ce nu mai sunt functionale pentru laptopul tau. De asemenea se poate ca in cadrul unui asemenea service sa iti poti salva date importante din PC sau sa le recupereze dintr-un terminal defect imposibil de reparat.

Ce alte probleme se mai pot rezolva in cadrul unui service?

 • diagnosticare;
 • salvare si recuperare date;
 • reparatii PC/Server;
 • reparatii laptop;
 • interventii pe placi de baza pentru PC sau laptop;
 • reparatii ale unor componente atat pentru PC cat si pentru laptop (cel mai cunoscut component – placile video);
 • scriere sau rescriere BIOS;
 • reparatii pentru imprimante;
 • mentenanta si curatarea laptopului / PC;
 • stergerea definitiva a datelor;
 • service pentru software – pentru optimizarea si configurarea sistemelor de operare;

Dupa cum puteti observa motivele pentru care puteti ajunge la un service de calculatoare sunt multiple, insa este foarte important cum iti vei alege cea mai buna optiune in cazul unui service. Iar aceasta intrebare se afla pe buzele tuturor in special in acele momente in care realizezi ca ai nevoie urgenta de un service calculatoare. Parametrii pe care sa ii iei in calcul atunci cand alegi un service pentru calculatorul tau:

 • profesionalismul de care da dovada service-ul atat fata de calculator, cat si fata de client;
 • garantia calitatii lucrarii;
 • si nu in ultimul rand proximitatea – de cele mai multe ori oamenii sunt tentati sa mearga la cele mai apropiate service-uri de calculatoare, indiferent ca vorbim de locul de munca sau de locuinta acestora.

Bineinteles o buna parte dintre cei ce vor avea nevoie de un service calculatoare vor opta pentru profesionalism si vor cauta chiar si in mediul online. Nu trebuie sa uitam ca un astfel de service bine cotat il puteti gasi la adresa  https://www.it-stop.ro/, dar si la sediul service-ului IT Stop. Cei ce au avut nevoie de serviciile lor cunosc foarte bine profesionalismul acestui service IT in Bucuresti, caci nici un fel de problema nu a ramas nerezolvata.

s-ar putea sa-ti placa