Acasa Diverse Afectiuni ce se pot trata cu uleiul de canepa

Afectiuni ce se pot trata cu uleiul de canepa

by Dragos Schiopu

Majoritatea persoanelor pe care le cunoastem fie au o afectiune grava, fie din pacate sufera de obezitate. Din pacate, aceasta afectiune ce reprezinta obezitatea, de la an la an devine o problema din ce in ce mai grava. Pe langa aceasta ar trebui sa mai amintim si despre diabet. Desi pentru multi, diabetul nu reprezinta un adevarat pericol, acesta a inceput sa se dezvolte si la persoane cu varste foarte fragede.

De asemenea sunt si alte afectiuni pe care oamenii ar trebui sa le trateze cu foarte multa seriozitate si nu ar trebui sa le ignore. Ba mai mult decat atat o buna parte dintre persoanele afectate uita ca o parte dintre cele mai grave afectiuni se pot trata sau ameliora si prin intermediul acelor remedii naturiste pe care uneori le tot indepartam de noi. Poate că ar fi mult mai bine daca am intelege ca nu intotdeauna medicamentele de pe piata ne sunt utile, caci te tratezi de o afectiune si dai de alta.

Chiar daca uneori avem tendinta sa spunem ca nimic nu ne mai poate vindeca sau ca nimic nu mai este bun pentru noi ar trebui sa va ganditi mai intai de toate si la aceste remedii naturiste. Se poate intampla ca fix aceste remedii sa va dea o mana de ajutor si sa va amelioreze, sau de ce nu, sa va trateze afectiunea pe care o aveti. De asemenea uleiul de canepa (ulei cbd) poate amelioara o gama variata de afectiuni.

Ce tip de afectiuni poate trata uleiul de canepa?

Printre cele mai cunoscute afectiuni ce pot fi ameliorate sau tratate de acest ulei se gaesc pe lista si urmatoarele:

  • afectiuni dermatologice;
  • colesterolul marit;
  • diabetul;
  • cancerul;
  • osteoporoza;
  • dar si afectiuni neurologice;
  • sau sistemul imunitar si convalescenta;

De altfel ar trebui sa incerci acest ulei de canepa pentru a observa daca acest remediu iti vine in ajutor. De asemenea daca ai nedumeriri in aceasta privinta si asupra acestui ulei de canepa ai putea sa-ti intrebi medicul sau specialistul care se ocupa de boala ta, daca acesta te poate ajuta. Pana la urma cel mai important lucru este sa stii daca acel ulei te poate ajuta si nu sa-ti provoace alte traume si sa-ti agraveze situatia.

Si chiar daca de cele mai multe ori ni se pare ca ne descurcam singuri in orice tip de situatie ar trebui sa intelegem ca nu ne putem juca si cu starea noastra de sanatate sau cu afectiunile pe care le avem. Cu toate astea asa cum am spus si mai devreme consultul si opinia medicului este foarte importanta si de aceea este bine sa nu o neglijati sub nici o forma.

Oricat de mult aveti senzatia ca deciziile pe care le luati de unii singuri este mult mai buna decat ceea ce va spune si va propune medicul ar trebui sa fiti foarte atenti in acest sens. Teoretic remediile naturiste nu va vor face rau, dar daca aveti si alte afectiuni pe care nu le cunoasteti ar fi mult mai util sa consultati medicul.

s-ar putea sa-ti placa