Acasa Editorial Avem o tema noua

Avem o tema noua

by Dragos Schiopu

Dupa mai multi ani de asteptari, in sfarsit am gasit timp sa ma ocup si de tema de la digipedia.ro, tema care era invechitata atat ca design dar mai ales ca functionalitati. De vreo doi ani tot spun ca o sa imi fac timp sa o schimb cu una mai aerisita si sa renuntam la fundalul acela negru dar mereu a fost cate o chestie care intervenea in planurile mele si nu reuseam sa o schimb.

Pentru ca tema veche avea un bug si nu afisa featured image, trebuia sa adaug eu o imagine in articol, in general dupa primul sau al doilea paragraf. Acum or sa apara poza si ca imagine reprezentativa si probabil si in paragraf la articolele mai vechi, dar la cele noi vom avea grija sa arate cat mai bine posibil.

De ce acum?

Lucram la un plan de imbunatatire a intregii infrastructuri pe care o folosim si in planul acesta de modernizare pentru la annul era prevazuta si o astfel de schimbare, printre altele. De asemenea speram sa avem timp sa ne ocupam si de canalul de youtube care a ramanas si el oarecum in paragina.

Stim ca o sa vina un an dificil, sau cam asa sunt previziunile, mai sumbre pentru 2022 dar probabil deja v-ati obisnuit cu mine si stiti ca nu ma las eu cu una cu doua si trec cunva de orice greutate intampinata.

Alte schimbari

Daca tot suntem la capitoll schimbari, asteptam si din partea voastra de sugestii sau modificari, poate doriti categorii noi pe blog sau sa tratam anumite tipuri de subiecte, asa ca primim feedback cu multa placere si suntem deschisi la orice idee. Avem si noi cateva dar nu divulgam acum toate surprizele pe care le pregatim.

Si da, cred ca avem nevoie de cativa colaboratori care sa ne ajute sa crestem si sa ducem proiectul mai departe. Asa ca daca esti interesat de o colaboare, da-ne un semn sa stam de vorba. Totusi as vrea sa precizez ca nu avem un buget pentru a angata pe cineva in perioada urmatoare asa ca ar fi bine sa ai un PFA sau o forma juritica care sa iti permita sa ne dai o factura pentru servicile oferite. Da stiu ca sunt altii care lucreaza mai pe la marginea legii dar noi sumtem diferitii, cred ca deja ati inteles asta.

Si bineinteles, cred ca incepand de la anul vom testa mult mai multe produse, vrem sa…. cel mai bine e sa nu promitem si sa facem.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Alexa 19-11-2021 - 18:50

Se incarca foarte bine noul template, seteaza si un favicon personalizat (acum apare favicon wordpress), ai putea face o imbunatatire si la logo, iconul arata foarte bine dar textul digipedia nu prea, spor.

Dragos Schiopu 19-11-2021 - 20:51

Maine ma ocup sa pun faviconul la loc ca el exista de dinainte dar nu e setat in tema, caut setarea si il pun. Din pacate la logo nu prea putem face nimic, dupa cum observi are un R langa el, ceea ce inseamna ca e marca inregistrata in UE, si astea sunt culorile si grafica din documentul oficial al marcii.

Comentariile sunt inchise.