Acasa Editorial Cand tehnologia te ajuta sa faci un act de bunatate

Cand tehnologia te ajuta sa faci un act de bunatate

by Dragos Schiopu

Sunt multe beneficii pe care tehnologia le aduce in viata noastra de zi cu zi. Am discutat aici de-a lungul timpului despre ele si nu are rost sa mai reluam acum dar stim cu totii ca tehnologia ne face de cele mai multe ori viata mai usoara si ne ajuta sa avem mai mult timp pentru noi.

Dar daca avem mai mult timp pentru noi, nu am putea avea mai mult timp si pentru altii. Pentru ca tehnologia din ziua de azi ne aduce mai aproape, ne uneste si ne face sa fim mai uniti nu mai dezbinati (in ciuda aparentelor). Putem comunica cu nepotii aflati peste ocean, putem urmarii aproape in timp real ce se intampla in oricare alt colt al lumii, de la dezastre si razboaie pana la sarbatori parca desprinse din alte lumi.

Si tot cu ajutorul tehnologiei putem vedea si lucruri care se intampla in apropierea noastra si pe care fara tehnologie le-am fi putut vedea mai greu spre deloc.

La Valea Calugareasca, un sat cunoscut mai mult pentru vinurile lui decat pentru faptele lui caritabile exista o mana de oameni care si-au dorit foarte mult sa-i ajute pe ceilalti si care incearca sa le ofere un loc cald copiilor defavorizati, sa le asigure o masa calda celor saraci sau lemne de foc sau alte nevoi semenii lor aflati in nevoie.

Personal imi plac foarte mult proiectele lor orientate pe educatie: Ajuta un copil sa mearga la scoala si cel despre cursuri si meditatii gratuite pentru elevi.

Sustine si tu Asociatia Emanuel

In ziua de azi este usor sa faci fapte bune, e usor sa te documentezi sa vezi proiectele care iti plac si sa alegi modul in care tu poti ajuta pe cei de la Asociatia Emanuel – Un act de bunatate. Cel mai usor este prin a dona bani, si in ziua de azi tot cu ajutorul calculatorului nu dureaza decat cateva minute sa te loghezi in contul tau bancar si sa faci de la distanta un trasfer bancar indiferent cat de mica ar fi suma pentru ca poate face diferenta.

De asemenea te poti implica ca si voluntar, ii poti contacta, poti sta de vorba cu ei si poti da si tu o mana de ajutor cu ce au nevoie. Un voluntar inimos le-a facut siteul, un alt voluntar ii ajuta cu consultata pe partea de promovare. Uneori chiar si un like la pagina de facebook sau un share la o cauza pe care ei o sustin.

Donează direct in contul BCR:
RO95RNCB0205161267470001, BCR, sucursala Prahova
Cod SWIFT: RNCBROBU
CUI: 39996020

Tehnologia ne face sa fim cu totii mai aproape unul de celalalt, si nu uitati ca uneori ca sa ne fie noua bine trebuie sa le fie bine si celor din jur.

s-ar putea sa-ti placa