Acasa Tehnologie Cat timp alocati pentru relaxare?

Cat timp alocati pentru relaxare?

by Dragos Schiopu

Cateodata nu gasim cea mai buna solutie pentru a avea parte de ce ne dorim. Si nu este vorba despre cine stie ce obiect, ci mai degraba de cateva momenete de relaxare. Nu stiu cum tratati voi lucrurile si nici nu stiu cat de des va relaxati, dar cu siguranta astfel de momente trebuie sa existe pentru fiecare dintre noi. Asta ar putea de asemenea sa insemne si o conditie obligatorie, mai ales pentru acele persoane ce niciodata nu isi iau pauza de lucru.

Poate ca fiecare dintre noi are prin anturajul sau persoane ce nu stiu sa se relaxeze, iar singurul lucru benefic pe care il stiu este doar sa munceasca. Realizata in conditii optime dupa un program bine stabilit munca este importanta, necesara si in acelas timp nu trebuie sa uitam ca avem nevoie de ea. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa devina pentru voi un stil de viata. Pentru tot ce am face trebuie sa avem la indemana un program si un calendar pentru tot si toate.

De asemenea si relaxarea ar trebui sa ocupe un loc important in viata noastra. Unii se gandesc la relaxare ca la un hobby si exercita cu totul si cu totul alte activitati. Altii isi ocupa timpul cu free movies online pentru momente linistite si pline de zambete. Da este putin mai usor sa stam acasa si sa ne uitam la filme, dar in acelasi timp nu este chiar atat de ortodox.

Cu siguranta vor fi nenumarate voci ce vor avea ceva de spus mai ales in astfel de cazuri, dar fiecare stie ce este mai bine pentru el. Pe de alta parte sunt si nenumarate site-uri ce aproba astfel de lucruri, site-uri ce iti pot prezenta adesea acel calendar episoade cu care multi dintre voi sunteti obișnuiți. Indiferent de metoda pe care voi o preferati tot ceea ce conteaza este sa va relaxati, caci un organism obosit nu poate face prea multe lucruri, si mici nu va da randamentul pe care vi-l doriti.

Iar daca nu sunteti obisnuiti cu astfel de lucruri ar trebui sa tratati cu mai multa seriozitate aceasta chestiune, chiar daca pentru unii este doar o gluma. Poate ca intr-o buna zi veti observa cat de importanta este relaxarea si doar atunci va veti da seama de lucrurile pe care le-ati pierdut. Oare cati dintre noi se gandesc la faptul ca un moment de liniste, de relaxare va poate stimula activitatea creierului, de aceea ar trebui sa va ganditi ceva mai bine atunci cand spuneti ca nu aveti nevoie de pauza sau ca nu va doriti acest lucru.

Si cu toate astea trebuie sa mai intelegeti ca doar cateva minute de pauza nu pot avea un efect tragic asupra voastra sau asupra acelor activitati pe care le aveti. Voi sunteti obisnuiti cu momentele de relaxare? Cat timp liber alocati pentru acest fapt si cat credeti ca ati merita in realitate? Sunteti dispusi sa renuntati la diversele activitati pentru cateva momente de relaxare profunda sau nu aveti acest minim de curaj?

s-ar putea sa-ti placa