Acasa Tehnologie Blackberry 10: peste 15.000 aplicații în 37 de ore

Blackberry 10: peste 15.000 aplicații în 37 de ore

by Dragos Schiopu

Cei de la BlackBerry au reușit ceva extraordinar în acest week-end, în cadrul unui port-a-thon organizat de aceștia. Datorită multitudinii de unelte pentru dezvoltarea aplicațiilor puse la dispoziția dezvoltatorilor și suportului extraordinar oferit acestora, în 37 de ore s-au trimis peste 15.000 de aplicații pentru BlackBerry 10, un nou sistem de operare ce va fi lansat de către RIM la sfârșitul lunii ianuarie 2013, împreună cu device-uri noi.

BlackBerry 10 va fi astfel singurul sistem de operare din lume care, în momentul lansării oficiale pe piață, va avea în magazinul de aplicații în jur de 30-40.000 aplicații, dacă nu chiar mai multe.

Dintre cele 5 noi sisteme de operare pentru dispozitivele mobile ce se vor lansa în 2013, BlackBerry 10 se anunță de departe cel mai important jucător de pe piață, având atât susținerea dezvoltatorilor, cât și suportul operatorilor care caută o soluție optimă pentru sectorul business, dar și o alternativă viabilă la cei 3 mari jucători de pe piață.

Utilizatorii din România care vor achiziționa telefoane noi cu sistem de operare BlackBerry 10 vor găsi aplicații românești în magazinul de aplicații, printre care și aplicația iPloiești.

s-ar putea sa-ti placa