Acasa Tehnologie Logitech G309 LIGHTSPEED: revoluția gaming-ului wireless pentru toți jucătorii

Logitech G309 LIGHTSPEED: revoluția gaming-ului wireless pentru toți jucătorii

by Dragos Schiopu

Într-o lume unde fiecare click contează și fiecare mișcare poate face diferența între victorie și înfrângere, Logitech G aduce în lumina reflectoarelor noul său mouse wireless de gaming, G309 LIGHTSPEED. Cu tehnologii de ultimă oră și un design inovator, acest dispozitiv promite să redefinească standardele gaming-ului wireless pentru toate tipurile de jucători, de la profesioniști la începători.

Tehnologie avansată pentru performanță maximă

Logitech G, recunoscut pentru inovațiile sale în echipamente de gaming, ne prezintă un mouse ce îmbină conectivitatea dual wireless, tracking-ul precis și fiabilitatea inegalabilă într-un pachet compact și ușor. G309 LIGHTSPEED este echipat cu tehnologia proprietară LIGHTSPEED, oferind latență scăzută și sincronizare perfectă pentru o experiență de joc fără cusur.

Ujesh Desai, vicepreședinte și director general al Logitech Gaming, subliniază importanța acestei lansări: „Cu G309 LIGHTSPEED, am adus tehnologia de vârf la un preț accesibil, astfel încât toți jucătorii să poată beneficia de performanța și fiabilitatea oferite de produsele Logitech G.”

Caracteristici de top: de la senzorul HERO 25K la compatibilitatea POWERPLAY

Unul dintre punctele forte ale G309 LIGHTSPEED este senzorul HERO 25K, un senzor extrem de eficient din punct de vedere energetic care oferă o sensibilitate de până la 25.600 DPI și o viteză de până la 400 IPS. Acest senzor promite o precizie și o capacitate de răspuns excepționale, indiferent de intensitatea jocului.

Mouse-ul este, de asemenea, compatibil cu sistemul de încărcare wireless POWERPLAY, permițând jucătorilor să se bucure de sesiuni de gaming continue fără grija încărcării bateriei. Folosind o baterie AA alcalină, G309 poate funcționa peste 300 de ore în modul LIGHTSPEED și peste 600 de ore în modul Bluetooth.

Design ușor și durabil

Chiar și cu toată această tehnologie, G309 LIGHTSPEED rămâne surprinzător de ușor. Cu o greutate de doar 86 de grame cu bateria AA inclusă și 68 de grame fără aceasta, mouse-ul este perfect echilibrat pentru a oferi confort și precizie maximă. Designul său compact și durabil îl face ideal pentru jucătorii care necesită agilitate și viteze mari.

Experiență de joc fără compromisuri

Tehnologia LIGHTSPEED wireless de la Logitech G permite conectarea a două dispozitive la un singur receptor, simplificând setările pentru jucători. De asemenea, mouse-ul este echipat cu switch-uri hibride optico-mecanice LIGHTFORCE, care combină viteza incredibilă și fiabilitatea declanșatoarelor optice cu senzația tactilă a comutatoarelor mecanice.

Disponibilitate și preț

Logitech G309 LIGHTSPEED va fi disponibil în două variante de culoare, alb și negru, și va putea fi achiziționat de pe LogitechG.com și de la partenerii locali la prețul recomandat de 445 RON.

Pentru mai multe detalii și pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți, vizitați site-ul și blogul Logitech.

s-ar putea sa-ti placa

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.