Acasa Jocuri Logitech G sărbătorește a 10-a aniversare a legendarului mouse G502

Logitech G sărbătorește a 10-a aniversare a legendarului mouse G502

by Dragos Schiopu

În acest an, Logitech G celebrează a 10-a aniversare a mouse-ului de gaming G502, un dispozitiv iconic pentru comunitatea de gameri. De la lansarea sa, G502 a redefinit standardele pentru mouse-urile de gaming, oferind performanță de top, tehnologii avansate și un design inovator. Popularitatea sa imensă se reflectă în cele peste 18 milioane de unități vândute, ceea ce îl face cel mai bine vândut mouse de gaming din lume.

Meg Kaylee, un cunoscut streamer și producător de jocuri care utilizează G502 din 2019, afirmă că acest mouse este „extrem de confortabil în utilizare pentru perioade lungi de timp”, având un design elegant și un aspect cool. Pentru ea și mulți alți gameri, G502 oferă un nivel de personalizare și funcționalitate care transformă experiența de joc.

Logitech G a acordat mereu atenție nevoilor jucătorilor, îmbunătățind constant designul și tehnologia mouse-ului G502. Începând cu 2014, Logitech G a introdus primul G502 cu opțiuni extinse de personalizare, performanță de tracking remarcabilă și confort sporit. G502 Proteus Spectrum a fost lansat în 2016, oferind până la 16,8 milioane de opțiuni de culoare de iluminare personalizabile. Mouse-ul G502 HERO din 2018 a fost echipat cu senzorul HERO 25K, iar în 2019, tehnologia wireless LIGHTSPEED și încărcarea wireless POWERPLAY au fost integrate în modelul G502. Cele mai recente modele, G502 X, G502 X LIGHTSPEED și G502 X PLUS, aduc comutatoare hibride optico-mecanice LIGHTFORCE.

„La Logitech G suntem foarte mândri de ceea ce am realizat în ultimul deceniu”, a declarat Ujesh Desai, director general al Logitech G. Designul inovator și tehnologia de ultimă oră au făcut din G502 un reper pentru mouse-urile de gaming la nivel mondial.

Echipa Logitech G a analizat în detaliu factorii care influențează modul de joc pentru a crea un mouse care să ofere funcționalități superioare. Senzorul original al G502 a fost proiectat pentru a oferi tracking precis și performanță optimă. Designul inovator și confortul sporit fac din G502 o extensie a mâinii jucătorului, după cum a menționat și Jeremy „Squatingdog” Pedron, creator și jucător: „Designul G502 optimizează fiecare parte a mâinii, adaptându-se nevoilor prin plasarea butoanelor.”

Pentru a onora această realizare, Logitech G organizează o nouă ediție a Logi PLAY DAYS, între 2 și 13 mai, oferind reduceri la o gamă variată de echipamente de gaming. Retailerii și e-tailerii parteneri oferă oferte speciale pentru modele precum G502X, căștile PRO X LIGHTSPEED și tastatura G915.

Prin Logi PLAY DAYS, Logitech G își reafirmă angajamentul față de comunitatea de gaming și streaming, fiind o platformă care sărbătorește cultura jocurilor și aduce cele mai noi inovații către pasionați.

s-ar putea sa-ti placa