Acasa Computere Logitech MX Brio: Revoluția 4K în webcasting și videoconferințe

Logitech MX Brio: Revoluția 4K în webcasting și videoconferințe

by Dragos Schiopu

Într-o lume în care lucrul de la distanță și streamingul au devenit noi norme, Logitech vine în întâmpinarea nevoilor moderne ale profesioniștilor și pasionaților de tehnologie cu cea mai recentă inovație din portofoliul său: camera web MX Brio. Anunțată astăzi, această piesă de tehnologie avansată redefinește standardele de calitate și performanță în materie de comunicații virtuale și streaming.

Tehnologie Ultra HD 4K pentru O Prezență Virtuală Impecabilă

MX Brio, cea mai avansată cameră web lansată vreodată de Logitech, oferă o rezoluție Ultra HD 4K care transformă orice apel video sau sesiune de streaming într-o experiență vizuală de excepție. Echipată cu un senzor avansat care include pixeli cu 70% mai mari decât predecesorul său, Brio 4K, MX Brio garantează o imagine de o claritate fără precedent.

Intuiție Îmbunătățită Prin AI și Personalizare Avansată

Calitatea superioară a imaginii este îmbunătățită prin tehnologie AI, care permite o adaptare automată a luminozității și accentuează cele mai fine detalii și expresii faciale. Rezultatul? O imagine video mai naturală, care asigură o vizibilitate de două ori mai bună a chipului în condiții de luminozitate scăzută. Utilizatorii beneficiază de opțiuni avansate de personalizare, putând să-și ajusteze manual expunerea, nuanța, câmpul vizual, și multe altele, prin intermediul Logi Options+, Logi Tune și G HUB.

Concepută pentru Utilizatorii Profesioniști și Creativi

Anatoliy Polyanker, directorul general al MX Business Logitech, subliniază că MX Brio este concepută pentru a satisface cerințele celor mai exigente medii de lucru și de streaming. Camera se integrează perfect în ecosistemul Master Series de la Logitech, alături de tastaturi și mouse-uri MX, pentru a oferi o experiență de utilizare de neegalat. Fie că vorbim de întâlniri de afaceri, webinarii, cursuri online sau sesiuni de gaming, MX Brio este soluția ideală pentru a te prezenta într-o lumină profesională.

Soluție Completă pentru Mediul de Afaceri

MX Brio 705 for Business, varianta dedicată companiilor, vine cu facilități suplimentare, cum ar fi compatibilitatea cu principalele platforme de videoconferință și posibilitatea de gestionare a dispozitivelor prin Logitech Sync. Această versiune plug-and-play este concepută pentru a simplifica viața echipelor IT și a oferi o experiență fără probleme angajaților, indiferent de locația lor.

Angajamentul Logitech pentru Sustenabilitate

În linie cu obiectivul Logitech de a crea produse care respectă principiile sustenabilității, MX Brio este certificată neutru din punctul de vedere al emisiilor de CO2. Ambalajul său provine din surse responsabile, iar componentele din plastic includ material reciclat, subliniind angajamentul companiei față de mediul înconjurător.

Preț și Disponibilitate

Disponibilă în variantele de culoare Grafit și Pale Grey, MX Brio poate fi achiziționată din martie 2024 de pe site-ul Logitech și de la comercianții internaționali, la un preț de vânzare cu amănuntul recomandat de 1145 LEI. MX Brio 705 for Business este disponibilă la același preț, oferind o opțiune de elită pentru companiile care doresc să își echipeze echipele cu cea mai bună tehnologie de videoconferință disponibilă pe piață.

Fie că ești un profesionist care caută să își îmbunătățească prezența virtuală sau un creator de conținut în căutarea calității supreme în materie de streaming, MX Brio de la Logitech este alegerea care te va distinge de restul. Cu o combinație inegalabilă de performanță, personalizare și sustenabilitate, MX Brio setează noi standarde pe piața camerelor web.

s-ar putea sa-ti placa