Acasa Computere Logitech aduce și mai multă inovație pentru utilizatorii Mac: O integrare perfectă cu ecosistemul Apple

Logitech aduce și mai multă inovație pentru utilizatorii Mac: O integrare perfectă cu ecosistemul Apple

by Dragos Schiopu

integrarea optimă a dispozitivelor este crucială pentru o experiență de utilizare fără cusur. Recent, Logitech a anunțat extinderea gamei sale de produse special concepute pentru utilizatorii de Mac, oferindu-le acestora o serie de produse noi, „Designed for Mac”, care promit să îmbunătățească semnificativ productivitatea și confortul.

Noile lansări de produse Logitech pentru Mac

Logitech introduce patru noi produse în portofoliul său destinat utilizatorilor de Mac, fiecare proiectat să răspundă la diversele cerințe ale acestora în termeni de performanță și estetică. Aceste produse includ:

  • MX Keys S pentru Mac: Această tastatură avansată promite o experiență de tastare confortabilă și precisă, completată de iluminare inteligentă și Smart Actions pentru optimizarea fluxului de lucru prin aplicația Logi Options+.
  • Combo MX Keys S pentru Mac: Acest pachet este primul combo de la MX dedicat utilizatorilor Mac și include tastatura MX Keys S, mouse-ul MX Master 3S și suportul MX Palm Rest, asigurând o integrare perfectă și un confort maxim.
  • MX Anywhere 3S pentru Mac: Acest mouse compact este optimizat pentru utilizarea cu Mac-uri și oferă un scrolling ultra-rapid, clicuri silențioase și tracking precis la o rezoluție de 8K pe orice suprafață.
  • MX Keys Mini pentru Mac: O versiune minimalistă a tastaturii MX Keys S, disponibilă în culoarea Space Gray, concepută pentru a se integra perfect în ecosistemul Mac, oferind rapiditate și precizie în utilizare, alături de iluminare inteligentă și personalizare extinsă.

Angajamentul logitech față de sustenabilitate

Logitech demonstrează un angajament profund față de sustenabilitate, fiecare nouă generație de produse fiind proiectată să aibă o amprentă de carbon mai mică decât cea anterioară. Componentele din plastic ale noilor produse includ până la 78% plastic Next Life, iar întreaga serie MX a adoptat utilizarea plasticului reciclat post-consum (PCR). Acest efort contribuie la reducerea amprentei de carbon a produselor, cu MX Keys S pentru Mac înregistrând o reducere de 11% față de versiunea anterioară.

Accesibilitate și prețuri

Produsele MX pentru Mac, inclusiv MX Keys S pentru Mac (119 euro), MX Keys S Combo pentru Mac (219 euro), MX Anyove 3S pentru Mac (99 euro) și MX Keys Mini pentru Mac (119 euro) sunt disponibile la nivel global începând cu luna mai 2024.

Acestea pot fi achiziționate de pe site-ul oficial Logitech și de la alți retaileri globali. În plus, aplicația Logi Options+ este disponibilă pentru descărcare gratuită, oferind utilizatorilor un control și o personalizare și mai detaliate ale produselor lor.

s-ar putea sa-ti placa

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.