Acasa Tehnologie Contam pe Amex-Lab pentru aparatura pentru laboratoare – inclusiv pentru a comanda termometre

Contam pe Amex-Lab pentru aparatura pentru laboratoare – inclusiv pentru a comanda termometre

by Dragos Schiopu

Laboratoarele au nevoie de dotari care tin cont de anumite standarde inalte. Sunt protocoale diverse privind modul de folosire a aparaturii, cat si modul de achizitie a acestora. Medii de acest tip sunt bine controlate. Totusi, ce furnizori se ridica la inaltimea asteptarilor pentru dotarea laboratoarelor asa cum trebuie? In randurile ce urmeaza vom prezenta oferta vasta de produse de la Amex-Lab.

In gama sa variata descoperim tot felul de produse utile in laboratoare, de la aparatura la echipamente, dar si accesorii, consumabile sau reactivi de laborator. Comenzile pot fi facute din pagina oficiala Amex-Lab.

Termometre, de asemenea disponibile in variante diverse

Se spune ca ce nu se masoara, nu exista sau nu poate fi imbunatatit. Mai ales in ceea ce priveste functionarea unui laborator, aici mare parte din activitate inseamna a masura mediul de desfasurare, temperatura, lichidele, iar rezultatele trebuie sa fie unele precise. In ceea ce priveste nevoia de termometru infrarosu spre exemplu, puteti conta pe Amex-Lab.

Produsele sunt unele imediat disponibile, altele in stocul producatorului, diferenta fiind timpul de livrare, dupa caz. Gasim aici indicatoare de temperatura, termohigrometre, termometre cu infrarosu sau pe cele portabile ori cu termocuplu. In functie de domeniul in care vor fi folosite, in functie de intervalele de temperatura de care sunteti interesati, de la aceasta sursa pot fi comandate termometrele de precizie, de calitate, provenind de la unii dintre cei mai mari producatori ai nisei si anume Hanna Instruments, Cole-Parmer, Fisher sau ROTH.

Termometrul cu infrarosu, practic, compact si usor de folosit

In perioada pandemica am ajuns sa fim obisnuiti cu acest tip de termometru. Asadar probabil ca toata lumea stie, aceasta versiune de termometru implica masurarea temperaturii, insa fara contact. Cel care il foloseste isi limiteaza contactul cu pacientul sau cu o mostra anume, dar precizia ramane aceeasi.

Termometre cu infrarosu sunt disponibile la Amex-Lab. In functie de varianta necesara, de domeniul in care va fi folosit, vorbim despre cele care au functii extra de mare ajutor: stabilitate, posibilitate de a scana continuu, conexiune USB pentru a transfera datele rapid intr-un laptop sau PC, posibilitate de a masura precis temperatura, chiar si de la distante mai mari. In plus, au forma ergonomica, adesea fiind vorba de cele tip pistol, usor de manevrat.

Pentru astfel de produse, veti scoate din buzunare in medie de la 400 de lei la peste 1.000 de lei. Unele dintre acestea sunt profesionale, unele semi profesionale, pot fi alese si pentru home use.

Pentru cei care inca nu stiu, Amex-Lab este unul din furnizorii de top ai nisei. Achizitiile necesare pentru a dota laboratoarele pot fi efectuate si online, din pagina oficiala. Avand in vedere varietatea de produse, provenind de la diverse branduri, daca sunteti interesati de diferentele tehnice sau de orice fel, nu ezitati sa contactati furnizorul. Exista si varianta live chat din pagina oficiala, daca veti dori sa obtineti un raspuns rapid.

Amex-Lab este la un click distanta. Oferta curenta o puteti vedea in pagina oficiala.

Contact: comenzi@amex-lab.ro

s-ar putea sa-ti placa