Acasa Jocuri Logitech G anunță G515 — tastatura cu profil redus de ultimă generație pentru gaming de înaltă performanță

Logitech G anunță G515 — tastatura cu profil redus de ultimă generație pentru gaming de înaltă performanță

by Dragos Schiopu

Design elegant, aspect modern și funcționalitate

Ieri, Logitech G, marcă a Logitech și lider inovator în tehnologii și echipamente pentru gaming, a anunțat lansarea noii tastaturi G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard. Aceasta promite să ofere tehnologii avansate și caracteristici de înaltă performanță într-un design modern cu profil redus.

Profil redus pentru performanță și confort

Tastaturile cu profil redus sunt apreciate pentru estetica lor și pentru experiența de tastare îmbunătățită pe care o oferă. Prin combinarea tastelor cu profil redus și a unui design subțire, G515 permite utilizatorilor să tasteze mai rapid și mai eficient, asigurând în același timp confort sporit.

Arnaud Perret-Gentil, Head of PC Gaming la Logitech G, a declarat: „Prima tastatură cu profil redus Logitech G a fost emblematicul model G915, renumit pentru calitatea sa excepțională, performanța de top și caracteristicile de design premium. Designul G515 împinge limitele și mai mult. Cu G515, am extins estetica compactă și am inclus cele mai recente inovații tehnologice ale noastre, cum ar fi LIGHTSPEED, LIGHTSYNC și KEYCONTROL, pentru a oferi jucătorilor o experiență de joc rapidă cu funcții extinse.”

Caracteristici tehnologice avansate

Cu o înălțime de doar 22 mm, G515 are un design elegant și nu necesită un suport pentru încheietura mâinii, oferind o sesiune de joc confortabilă. Tastatura dispune de comutatoare cu profil redus care se activează la o distanță minimă de 1,3 mm și o distanță totală de deplasare de 3,2 mm, mai scurtă decât cea a tastaturilor tradiționale, ceea ce permite jucătorilor să-și accelereze acțiunile pe minut.

De asemenea, G515 este echipată cu un strat de spumă de amortizare a sunetului, taste pre-lubrifiate, stabilizatori integrați și PBT Keycaps premium, asigurând un confort optim și o senzație plăcută la tastare, cu un sunet rafinat.

Personalizare extinsă cu KEYCONTROL

Tastatura G515 include tehnologia KEYCONTROL anunțată recent de Logitech G, care oferă jucătorilor capacități de personalizare remarcabile. Fiecare tastă poate efectua până la 15 acțiuni diferite, permițând jucătorilor să-și adapteze tastatura pentru macrocomenzi, semnale audio, efecte de iluminare și multe altele. Includerea de layers și modifiers precum G SHIFT crește posibilitățile de personalizare. Prin KEYCONTROL, G515 oferă personalizare, tuning și control fără precedent.

Caracteristici suplimentare

G515 LIGHTSPEED TKL vine cu următoarele caracteristici suplimentare:

  • 2:1 LIGHTSPEED Wireless Pairing: Jucătorii își pot conecta mouse-ul de gaming, cum ar fi G502 X PLUS, prin G515 LIGHTSPEED dongle, eliberând un port USB suplimentar.
  • Iluminarea LIGHTSYNC RGB: Utilizatorii pot accesa ~16,8 milioane de culori pentru a-și personaliza experiența și pentru a conecta toate echipamentele Logitech G cu G HUB.
  • Conectivitatea Tri-Mode: Permite alegerea între modul LIGHTSPEED wireless, Bluetooth® și USB-C prin cablu de date.
  • Autonomie de până la 36 de ore: Permite sesiuni de joc continuu și neîntrerupt.

Preț și disponibilitate

Tastatura de gaming Logitech G515 LIGHTSPEED TKL Wireless Gaming Keyboard va fi disponibilă pe LogitechG.com și la partenerii locali începând din iulie la un preț recomandat de 745 RON pentru versiunea wireless. Versiunea cu fir, care se va lansa în cursul acestui an, va avea un preț de 545 RON. Pentru mai multe informații, vizitați LogitechG.com.

s-ar putea sa-ti placa