Acasa Diverse Zyxel integreaza Avira OEM pentru a ajuta IMM-urile sa se apere impotriva amenintarilor zero-day si necunoscute

Zyxel integreaza Avira OEM pentru a ajuta IMM-urile sa se apere impotriva amenintarilor zero-day si necunoscute

by Dragos Schiopu

Zyxel Networks este lider in furnizarea de solutii de afaceri si SOHO sigure, care sunt bazate pe AI si cloud si a anuntat de curand disponibilitatea API-ului Cloudbox de la Avira OEM ca parte a ofertelor NortonLifeLock. De altfel, serviciul denumit Cloud Sandbox de la Avira s-a integrat cu firewall-urile Zyxel Advanced Threat Protection (ATP).

Fiind disponibila in prezent aceasta integrare ofera IMM-urilor rate mult mai mari de detectare a amenintarilor Zero Day, astfel incat sa se poata contracara toate amenintarile necunoscute. Avand in vedere informatiile de securitate analizate de catre Zyxel, mai mult de 100 de milioane de amenintari necunoscute au fost detectate aproximativ in fiecare an, iar 70% dintre aceste amenintari au fost detectate in fisiere de tip PDF sau ZIP, care pot surprinde cu usurinta angajatii sau utilizatorii retelei.

Prin urmare riscul ridicat a dus la necesitatea unei imiplementari a solutiilor cu scopul de a ajuta la protejarea companiilor impotriva atacurilor zero-day si necunoscute. De aceea astazi vorbim despre integrarea serviciilor Zyxel si Avira Cloud Sandbox.

Cum functioneaza procesul de detectare a amenintarilor?

Cu ajutorul tehnologiei sandboxing, firewall-urile Zyxel pot limita in mod automat fisierele compromise intr-un mediu sigur si pe baza solutiei sandbox, unde toate aceste fisiere compromise pot fi testate pentru a determina daca sunt sigure inainte de a fi lasate sa treaca de firewall. De asemenea prin aceasta integrare a produselor cei de la Zyxel isi continua angajamentul fata de clienti prin furnizarea de solutii de securitate all-in-one care sunt concepute special pentru IMM-uri.

Astfel ca utilizatorii vor beneficia de o arhitectura revolutionara de sandboxing, avand performante deosebite, care permite rate de detectie mult mai bune, iar timpul de raspuns mult mai rapid la atacurile de tip zero-day. Mai mult decat atat administratorii de retea sunt dotati cu diverse instrumente esentiale care pot opri potentiale amenintari intr-un mod eficient si rapid, astfel incat activele valoroase ale afacerii sa fie protejate si in siguranta.

Asadar imbunatatirile sandbox nu sunt singurele , ci din contra mai putem adauga faptul ca utilizatorii firewall-urilor ATP de la Zyxel vor putea profita de un flux continuu de informatii despre amenintari de ultima ora, care au fost detectate de alte firewall-uri ATP din intreaga lume. Si mai mult decat atat fata de primirea actualizarilor periodice ale semnaturilor nou detectate din surse de incredere, o baza de date extinsa cu privire la aceste amenintari se va asigura ca utilizatorii au la indemana o solutie inovativa care sa le protejeze activele de retea si de afaceri impotriva tuturor amenintarilor in evolutie.

Prin urmare noul serviciu de la Zyxel este disponibil pentru clientii ATP Firewall in pachetul de licente Gold Security Pack. De altfel toti utilizatorii care au achizitionat aceasta licenta vor fi actualizati in mod automat la noul serviciu Zyxel, fara alte actiuni sau cheltuieli suplimentare.

s-ar putea sa-ti placa