Acasa Foto & Video Autographer, camera care face poze singura

Autographer, camera care face poze singura

by Dragos Schiopu
autographer-wearable-camera

autographer-wearable-camera

Daca ti-ai dorit vreodata o camera foto care sa surprinda imagini la fiecare pas, iata ca vei avea ocazia sa o cumperi. Autographer este camera foto care va fi lansata de catre Oxford Metrics Group in luna noiembrie a acestui an.  Producatorii promit performante remarcabile ale camerei foto Autographer pe care au dotat-o cu 6 senzori si care poate face pana la 2000 de poze pe zi. Cei 6 senzori (senzor de culoare, accelerometru, termometru, senzor de miscare, magnetometru si GPS) culeg informatiile mediului inconjurator si declanseaza camera foto in cele mai bune momente.

OMG recomanda folosirea camerei foto Autographer purtata la gat printr-un lantisor. Personal, as pozitiona-o in cele mai neobisnuite parti ale corpului, pentru a vedea locurile pe unde am trecut, prin cele mai ciudate unghiuri.
Autographer este dotata cu:

  • 8 Gb memorie interna
  • 5 senzori + GPS
  • Bluetooth
  • 136 de grade camp de vedere
  • 5 MPx

Dimensiunile cu care se lauda Autographer o fac usor manevrabila, fiind chiar mai usoara decat un telefon mobil (58 de grame). Astfel, daca este tinuta la gat de exemplu, nici nu simti ca o porti, dar in acelasi timp poti surprinde imagini  neasteptate de care sa te bucuri la sfarsitul zilei.
Desi nu i-a fost stabilit un pret exact, pentru Autographer se pot face precomenzi pe site-ul oficial.

s-ar putea sa-ti placa