Acasa Foto & Video Promotie: Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX L810

Promotie: Aparat Foto Digital NIKON COOLPIX L810

by Dragos Schiopu

Daca plecati in vacanta si aveti nevoie de un aparat foto mai performant, acum ar putea fi momentul sa va cumparati unul. Cei de la evoMAG.ro vi-l ofera acum la pretul promotional de 899.00 lei, adica cu o reducere de 18%.

nikon-l810-5

Acest aparat foto, desi cu aspect clasic, are o camera de 16 megapixeli. Obiectivul va ofera de asemenea un zoom de 26X (22.5-585 mm) cu acoperire extrema de unghi larg.

Butoanele de control sunt usor de accesat si de asemenea modul automat face ca toate setarile aparatului sa fie optimizate automat, in functie de lumina in care fotografiati.

Beneficiaza de asemenea de functie de inregistrare video HD 720p si un buton de inregistrare separat, care faciliteaza inceperea filmarii imediat.

Mai beneficiaza si de un mod de fotografiere 3D, mod prin care puteti realiza o imagine 3D si mai apoi o puteti reda pe televizoarele si computerele compatibile 3D.

Un alt aspect deosebit de interesant este faptul ca poate fi alimentat cu 2 baterii AA, astfel scapand de grija acumulatorului care se duce in timp. Chiar zilele trecute ma intrebam de ce nu se mai fabrica aparate de fotografiat care sa mearga cu acumulatori standard si trebuie sa aiba fiecare aparat acumulatorul lui. In caz ca te duci la o nunta sau un eveniment care tine mai multe ore, trebuie sa ai cu tine inca un acumulator.

s-ar putea sa-ti placa