Acasa Electrocasnice Plita electrica Gorenje cu inductie si touch control

Plita electrica Gorenje cu inductie si touch control

by Dragos Schiopu

res_b1c7ea08e687d5db2c2761d16b6c03b8

Plita electrica Gorenje cu inductie si touch control este ideala pentru casa oricarui utilizator. Este un ajutor de nadejde in casa ta, te ajuta sa diversifici putin lucrurile prin bucatarie si sa oferi mai multa atentie noilor tehnologii. Cine s-ar fi gandit vreodata ca plitele electrice vor beneficia de tehnologia touch si vor fi capabile sa se aprinda pe baza de senzori. Tehnologia a evoluat, anii au trecut iar tot mai multi producatori se exeaza pe crearea unor produse atat pentru bucatarie cat si pentru intreaga casa.

Plita Electrica Gorenje cu inductie si touch control inca de la aparitie s-a dovedit a fi unul dintre cele mai interesante si de ajutor lucruri pe care le poti avea la tine acasa. Este capabila sa preia comenzi doar cu ajutorul unei simple atingeri cu varful degetului pe suprafata sa de control, poate sa recunoasca in momentul in care este asezat un anumit obiect pe suprafata ei, iar daca stam sa ne uitam la pozitia ergonomica vom observa ca este cea mai buna pentru mediul nostru din bucatarie pentru gatit.

Are pana si o functie de Timer ce permite beneficiarului sa seteze exact timp-ul pentru un anumit tip de mancare, iar in momentul in care cronometrul va ajunge la 0 aceasta va scoate un semnal sonor intocmai pentru a avertiza ca intregul proces de incalzire sa oprit, iar preparatul este numai bun de servit.

res_79a48b690bb06af78dbf182dad9dbfb9

Pe partea de specificatii sta cel mai bine, are un singur arzator si 10 trepte de putere, beneficiaza de tehnologia touch, de un timer si chiar de inductie si ajustarea temperaturii in functie de preparatul care trebuie gatit. Design-ul acesteia este foarte atragator, creat din sticla de foarte buna calitate ce ofera o senzatie hi-tech in bucataria de acasa. Puterea maxima la care poate lucra este de 2000 W, iar greutatea reprezinta punctul forte avand doar 2.3 KG.

Poate fi achizitionata de la eMAG la pretul de 349.99 lei. Pentru detalii click aici.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Marian 08-09-2015 - 14:37

Intervalul minim presetat de timp dupa ce ating senzorul plus (+), este de 30 minute, ceea ce mi se pare prea mult. Daca ating senzorul minus, obtin 1 ora si 30 minute !?! iar daca ating din nou (-) se fac 2 ore si 30 de minute. Destul de ilogic!!!!
Ca sa obtin doar cateva minute, trebuie sa tin atins senzorul plus (+) pana trece de 60 de minute, apoi sa merg pana la cele cateva minute de care am nevoie.
Pentru mine este un neajuns mare. Se poate corecta cumva?

Comentariile sunt inchise.