Acasa Electrocasnice Cu un pas mai aproape de momentul lansarii seriei Allview ePlay7100

Cu un pas mai aproape de momentul lansarii seriei Allview ePlay7100

by Dragos Schiopu

Desi mai avem putin pana la jumatatea acestui an se pare ca cei de la Allview au avut de impartasit noutati inca de la inceputul acestui an. Si nu neaparat vesti legate despre noile telefoane inteligente, tablete sau laptopuri, asa cum am fi tentati sa credem, din cauza cererii mari pe piata a acestor gadgeturi in contextul pandemic, ci si vesti despre ultimele noutati in materie de tehnologii avansate si chiar si date importante despre traseul financiar al companiei.

In alta ordine de idei am fi ipocriti sa spunem ca nu ne asteptam sa primim vesti in fiecrae luna de la compania brasoveana, caci in ultima perioada asa ne-au invatat aducandu-ne pe tava cele mai proaspete informatii. Si chiar si asa de aceasta data aducem in atentia voastra informatii noi despre seria Allview ePlay7100. Ba mai mult decat atat trebuie sa aducem in atentia cititorilor nostri noi detalii despre tehnologiile integrate in seria de televizoare Smart Allview ePlay7100.

Prin urmare concepul TOUCHLESS sub care va fi lansata aceasta serie va putea permite interactiunea cu TV-ul, in cel mai simplu mod si rapid utilizand doar vocea. De altfel prin integrarea tehnologiei Picture Quality bazata pe AI este menita sa optimizeze imaginea in mod automat, pentru o experienta de vizualizare la o calitate maxima. Iar de aceasta data clientii se pot astepta, asa cum am spus si mai devreme, la o experienta de vizionare superioara si imbunatatita semnificativ.

Tot aici trebuie sa amintim si de upgrade-ul facut atat pe partea de sunet, cat si pe imagine prin integrarea tehnologiilor Dolby Atoms si Dolby Vision. In plus sa nu uitam nici de integrarea tehnologiei Far Field Voice Control, care realizeaza comanda de la utilizator fara sa mai ai nevoie sa te atingi de telecomanda, ci doar prin comanda vocala si transmiterea acesteia. Asadar chiar daca data lansarii inca nu este precizata in aceste noi informatii suntem siguri ca in curand vom avea parte si de lansarea serie de Smart TV-uri Allview ePlay7100 doar trebuie sa mai asteptam putin.

s-ar putea sa-ti placa