Acasa Electrocasnice Allview lanseaza o noua gama de televizoare

Allview lanseaza o noua gama de televizoare

by Dragos Schiopu

Noua gama de televizoare pe care au extins-o cei de la Allview ofera o experienta de vizualizare superioara fiind asigurata de noile tehnologii integrate in aceasta noua serie 6500. De altfel primul model al acestei serii este 32ATC6500-H, acesta fiind un televizor clasic, dar care are parte de un design modern si fara margini.

De asemenea in ceea ce priveste calitatea imaginii aceasta este superioara fiind dotarata display-ului IPS si a celor mai noi tehnologii si standard, precum Dolby Audio si conectivitate extinsa DVB T/T2/C, DVB S/S2. Totodata acest nou model 32ATC6500-H a fost incadrat in clasa energetic E, ceea ce il face sa beneficieze de un consum redus de energie.

Fiind primul model al seriei 6500, acesta completeaza portofoliul pe care il au cei de la Allview si cu care ne-am obisnuit si in acelasi timp aduce in prim plan cele mai noi tehnologii, dar si designul modern de care are parte. Experienta de vizionare este superioara, care pune in evidenta unghiurile de vizualizare largite, dar si o redare fidela a culorilor. La care se adauga caracteristicile de imagine, cum ar fi Motion Adaptive Noise Reduction.

Astfel incat utilizatorii sa se bucure de culorile vii si de detalii excelente. In acelasi timp amintim si de sunetul redat fiind echilibrat prin integrarea sistemului audio stereo si a tehnologiei Dolby Audio. Avand parte de noi tehnologii de conectivitate, noul model permite diferite formate de decodare, indiferent de tipul de transmisie tv.

Tot aici includem si functia Auto TimeShift, functie prin care utilizatorii pot urmari si revedea o secventa anterioara prin activarea “Play/Pause” si poate opta pentru ceea ce doreste sa vada in acel moment de vizionare si de unde poate relua transmisiunea in timp real. In ceea ce inseamna porturile aducem in prim-plan cele 2 porturi HDMI, 1 port USB, slot Cl+, iesire audio digitala, dar si un jack 3.5 mm pentru aceea care utilizeaza castile.

Noul model al seriei 6500 se incadreaza perfect in noile standarde europene avand in vedere ca televizorul se incadreaza in clasa energetica E, ce asigura un consum redus de energie. Modelul 32ATC6500-H este disponibil la pretul recomandat de vanzare de 999 lei, iar cei care vor achizitiona acest produs in perioada urmatoare vor avea parte de un pret special de 899 lei. Pentru mai multe detalii despre acest nou model al seriei 6500, dar si noile modele ale seriei care se vor lansa in curand puteti accesa acest link.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Teodorescu Calin 12-08-2021 - 10:51

Felicitarile mele companiilor autohtone care reusesc sa aduca pe piata produse care concureaza cu mai marii internationali. Eu am un TV Allview si sunt placut impresionat.

Comentariile sunt inchise.