Acasa Electrocasnice Allview a declansat campania Rabla pentru televizoare

Allview a declansat campania Rabla pentru televizoare

by Dragos Schiopu

Avand in vedere ca Allview este o companie romaneasca, acestia isi doresc in primul rand sa aduca un aport pozitiv in tot ceea ce fac cu privire la comunitatea din care fac parte. Prin urmare acestia au demarat deja campania rabla pentru televizoare, care se desfasoara si sub sloganul “Go Green, Go Smart” si care aduce in prim plan Smart TV-urile care fac parte din gama ePlay.

Dupa cum stiti toate aceste Smart TV-uri sunt deja pregatite si au integrate sistemul de operare Android TV, Google Assistant, tehnologii de top, care vin bineinteles la preturi avantajoase si de asemenea mai putem adauga si discount-uri de pana la 400 lei. Tot in cadrul campaniei trebuie sa mai stiti ca aceasta companie brasoveana, Allview, pentru fiecare televizor inteligent achizitionat vor planta un arbore, astfel incat sa ajute la protejarea naturii si a mediului inconjurator.

Iar ceea ce reprezinta piesa de rezistenta a acestei campanii este de fapt varful gamei, mai exact modelele seriei ePlay7100, avand definita noua era tehnologica si prin care concepul Touchless este integrat. Tot in cadrul campaniei se mai pot achizitiona si modelele Allview QLED, care au adus in lumina reflectoarelor tehnologia Quantum Dot. De asemenea la toate aceste modele se mai adauga si modele HD, Full HD si 4K, astfel incat fiecare dintre utilizatori sa-si poata permite un televizor inteligent indiferent de castigurile pe care le au si de care dispun.

Cu toate astea campania se desfasoara pana pe data de 11 iunie si este exclusiv online pe site-ul Allview – Promo – Campania Rabla. De asemenea tot pe acest site puteti gasi si regulamentul acestei campanii, termenii si conditiile, dar si date importante cu privire la campanie. Ceea ce nu trebuie sa uitati si sa luati in considerare este faptul ca un televizor nou Allview ePlay achizionat aduce un copac plantat.

Iar prin aceasta campanie cei de la Allview reusesc sa-si puna amprenta asupra a ceea ce reprezinta protejarea mediului inconjurator si in acelasi timp indruma si utilizatorii sa fie ceva mai responsabili cu mediul in care traiesc achizitionand un nou televizor si renuntand la cel vechi. Asadar nu uitati ca puteti preveni distrugerea mediului inconjurator si daca veti renunta la componentele electice si electocasnice, in speta televizioare, vechi si cumparand unele noi mai blande cu mediul inconjurator.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

AndyTe 11-05-2021 - 10:58

Nu ma asteptam sa intre in programul Rabla gamele cele mai noi lansate, iar faptul ca nu trebuie sa dai un televizor vechi la schimb e un avantaj. Bravo! Ma gandesc serios sa iau si eu ePlay 7100 pentru tehnologiile HandsFree Voice Control. Pretul e super fata de competitori.

Comentariile sunt inchise.