Acasa Electrocasnice Sercom Electric, magazinul cu accesorii si echipamente electrice de care ai nevoie, la un moment dat

Sercom Electric, magazinul cu accesorii si echipamente electrice de care ai nevoie, la un moment dat

by Dragos Schiopu

La un moment dat, se intampla sa ai nevoie de un prelungitor cu mai multe intrari sau de un stecher nou. Tot ce tine de instalatia electrica inseamna o grija in plus, pentru ca de buna si sigura sa functionare depind si confortul, dar si siguranta noastra.

Cand ai nevoie de orice tip de accesoriu din gama celor electrice, fie chiar si de stechere, ai la indemana magazinul online Sercom Electric. Pentru cei din Suceava sau din proximitate, locatia fizica ar putea de asemenea sa fie o destinatie cand sunt necesar de cumparat diverse materiale electrice.

De ce Sercom Electric

In general in viata ai de facut cateva alegeri. Tu cum iti alegi magazinul din cadrul caruia cumperi tot ce tine de lista de echipamente si accesorii electrice? Sercom Electric poate fi partenerul tau in acest proiect, fie ca vorbim despre persoane fizice sau juridice. Cu atat mai avantajos este sa cumperi de aici, daca esti revanzator sau desfasori diverse proiecte ce tin de realizarea unei instalatii electrice. Mai cu seama daca astfel de proiecte sunt de amploare, poti comanda si obtine un pret mai bun pentru produsele de interes.

Consilierea este gratuita si livrarea rapida, oriunde in tara. Insa sa vorbim mai degraba despre diversitatea de produse din stoc. Sercom Electric este distribuitor al marelui brand Eurolamp. Sunt de asemenea selectii de la unele dintre cele mai cunoscute si de prestigiu branduri de nisa. Cu alte cuvinte, aici vei gasi tot ce e necesar incat sa realizezi integral o instalatie electrica.

Ai avantajul diversitatii, il ai si pe cel al pretului, asadar Sercom Electric este una din alegeri de fiecare data cand doresti sa te asiguri ca alegi materialele de calitate pentru instalatia electrica existenta sau cea viitoare.

Siguranta cea de toate zilele

Suntem direct raspunzatori de siguranta noastra si a celor care folosesc instalatia electrica. Pentru ca, mai intai de toate, facem o alegere, cea a persoanei in mana caruia ne lasam, pentru a avea parte de instalatie electrica completa. Mai apoi este vorba si de cum folosim echipamentele electrice. Iata cum putem, fiecare dintre noi, sa contribuim la siguranta in utilizarea unei instalatii electrice:

  • Sunt de evitat aparatele electrice ce nu sunt conforme si testate.
  • Cablurile nu trebuie lasate la voia intamplarii.
  • Nu fortati nimic din accesoriile improivizate pentru a acoperi prizele din locuinta.
  • Optati mereu pentru ca un instalator autorizat sa intervina asupra instalatiei electrice.
  • Evitati sa folositi accesorii deteriorate, dar si aparate sau stechere, prize, cabluri care sunt uzate si invechite.

Avem aceasta resursa la indemana, dar trebuie sa fim atenti si la cum o vom folosi; si spunem acest lucru mai cu seama in contextul in care avem tot mai multi consumatori si pe masura ce tehnologia avansata isi spune cuvantul, numarul acestora creste. Asadar folosim instalatia electrica zi de zi si nu ne dam seama cu cata responsabilitate ar trebui sa facem acest lucru.

Contact:

+40 753 234 068

online@sercomelectric.ro

s-ar putea sa-ti placa