Acasa Tutoriale Găzduirea Web – un pas important către realizarea unui website

Găzduirea Web – un pas important către realizarea unui website

by Dragos Schiopu

Paginile web sunt în continuare o soluție optimă pentru cei ce doresc ca afacerea lor să ajungă în online. Prin online clientul are acces la o gamă variată de informații, astfel toți cei ce au ceva de spus sau care dețin o afacere se pot orienta către realizarea unui website. Pe piața media online există o grămadă de posibilități de promovare, începând de la rețelele de socializare și până la canalele media, respectiv Youtube, fiecare persoană trebuie să își aleagă prin ce metodă să se promoveze online. Site-urile sunt cea mai bună soluție atunci când aveți nevoie de o platformă pe care să puneți o gamă extinsă de informații și mai ales atunci când vreți să prezentați mai multe informații unui public larg, spre exemplu dacă aveți o mică afacere, un website ar putea să vă facă cu mult mai cunoscuți către clienți.

Pentru a începe un website și a da start campaniei de promovare a afacerii tale în primul rând trebuie să te orientezi către achiziționarea unui domeniu web. În funcție de publicul căreia te adresezi este important să faci alegerea potrivită, numele domeniului web cât și terminația acestuia având câte o semnificație aparte. Totodată după ce ai reușit să îți achiziționezi un domeniu pe internet un alt factor important care îți va menține site-ul conectat este pachetul de web-hosting pe care îl alegi. Pe internet o să găsiți o gamă variată de site-uri ce vă pot oferi pachete de găzduire web, însă dacă vă doriți ceva de foarte bună calitate, rapid și la un preț decent cei de la THC sunt cea mai bună alegere. Pe site-ul THC.ro se găsesc o serie de pachete de găzduire web, astfel încât indiferent de site-ul pe care doriți să îl găzduiți să aveți posibilitatea ca la final să fiți pe deplin mulțumiți.

Dacă spre exemplu doriți un pachet mai mic pentru un blog care nu necesită foarte multă performanță din partea serverului de hosting atunci vă puteți încadra în pachetele Geek și Nerd ce ajung să coste între 0.95 și 3.49 euro pe lună. De asemenea dacă aveți de gând să vă realizați un magazin online cel mai bine ar fi ca alegerea să se îndrepte către un pachet ceva mai diversificat care să cuprindă atât spațiu de stocare cât și viteză de procesare asemeni pachetelor Freek și Ultimate așa cum le găsiți în categoria Web Hosting de pe site-ul THC.ro. În funcție de nevoile fiecărui client se pot alege pachete de web-hosting mai mari sau mai mici astfel încât afacerea să fie tot timpul în online. Recomandat ar fi să vă achiziționați un pachet cu o valabilitate de măcar un an pentru a beneficia de o reducere semnificativă.

Totodată cei de la THC vă mai oferă și multe alte servicii printre care: domenii web, realizare site web, securitate web, promovare și multe astfel de pachete ce vă pot ajuta în realizarea unui website de calitate. Din multe puncte de vedere THC se dovedește a fi soluția optimă pentru fiecare client, având pachete pentru toate categoriile de buget. Dacă spre exemplu aveți de gând să vă faceți un website ceva mai mic care să cuprindă doar câteva poze și ceva informații atunci vă puteți limita la un pachet mic, cu puțin spațiu de stocare și cu o putere de procesare suficient de bună încât vizitatorii site-ului să nu fie deranjați. 

s-ar putea sa-ti placa