Acasa Diverse Hosting pentru site?

Hosting pentru site?

by Dragos Schiopu

In ziua de astazi ne putem creea un site foarte usor cu ajutorul platformei WordPress. Totusi, un site necesita un domeniu si o gazduire web. De asemenea, putem avea si bloguri cu domenii si va recomand sa va cumparati un domeniu pentru blogul dumneavoastra.

Hosting

Care este diferenta dintre un blog/site cu domeniu si unul fara? In primul rand traficul generat. Traficul este esential pentru site-ul nostru ca doar nu scriem pentru doua persoane. Multi spun ca nu au bani ca sa apeleze la o gazduire web. Evident ca multi vor spune asta daca nu cunosc foarte bine piata de gazduire web. O solutie foarte buna este cea de la HostHash care are o oferta foarte variabila ce se adreseaza tuturor utilizatorilor. Un domeniu incepe de la 9,99 euro pe an, si este gratuit la plata pe an pentru pachetele professional si business.

Multi insa nu stiu ce este acela cPanel sau VPS. Nu sunt greu de inteles aceste notiuni, ceea ce conteaza de fapt este unde ne hostam site-ul. cPanel este o prescurtare de la Panou de Control si permite administrarea si configurarea pentru serviciile de gazduire web. Mai precis, cPanel permite administrarea domeniului prin intermediul unei interfete web. cPanel este cel mai popular mod prin care ne putem administra domeniul. Pentru gazduire cPanel puteti apela cu incredere la HostHash.

In cazul VPS (simbolizand un server virtual, nume ce vine de la Virtual private Server) lucrurile sunt mai clare. Avantajele pentru VPS sunt impartirea exacta a resurselor serverului. Caracteristicile VPS sunt alocarea CPU, alocarea memorie RAM, access root, etc. Aceasta solutie este mai scumpa, dar daca doriti un VPS ieftin si bun cei de la HosHash va sar in ajutor.

In momentul in care ne dorim un alt nivel pentru site-ul nostru, trebuie sa alegem o soluie de hosting foarte buna, altfel o solutie care nu este de top nu ne va aduce un numar mare de vizitatori unici. Nimeni nu intra pe un site care se incarca greu. Totul tine de hosting si de calitatea serviciilor oferite. Un site care se incarca rapid este pe placul tuturor, iar o mica investitie poate aduce succesul dorit.

s-ar putea sa-ti placa