Acasa Diverse Primul pariu pe mobil: Ești la câteva minute distanță de a începe jocul!

Primul pariu pe mobil: Ești la câteva minute distanță de a începe jocul!

by Dragos Schiopu

Telefonul mobil a devenit o extensie a corpului uman. Este pe undeva impropriu ca un Smart Phone să se mai numească telefon, pentru că această funcție, de a efectua apeluri prin intermediul lui, este secundară. Dacă nu cumva terțiară.

Folosim telefonul mobil ca să facem poze. Foarte puțini mai iau în concediu aparatul foto clasic, care este greu și necesită mult spațiu. Prin aplicațiile de chat și messenger, suntem în contact permanent cu cei cu care avem nevoie să comunicăm. În primul rând, însă, Smart Phone/iPhone este cel mai utilizat dispozitiv pentru a intra pe Internet. Dacă vrem să găsim o rețetă culinară, nu mai stăm să deschidem laptopul sau PC-ul. Am luat telefonul de pe masă și, în doi timpi și trei mișcări, avem în față rețeta căutată.

Pariurile mobile, simple și eficiente

Dacă ești parior și nu ai încercat până acum să joci de pe mobil, este momentul să profiți de toate facilitățile oferite de un asemenea dispozitiv. Este foarte simplu și eficient. Între platformele pentru PC și cele pentru mobil ale operatorilor de pariuri online nu există nicio diferență ca și ofertă. În schimb, pariurile mobile au marele avantaj că pot fi plasate de oriunde te-ai afla, cu condițiile să ai cont deschis la o agenție de pariuri sportive online și să fii conectat la Internet. Niciuna dintre aceste două condiții nu mai reprezintă un lux în ziua de azi.

Așadar, ce ai de făcut pentru a plasa primul pariu mobil? Pașii sunt următorii, presupunând că ai deja cont la o casă de pariuri sportive online (sau la mai multe):

1. Cauți aplicația pentru pariuri mobile a operatorului respectiv.

Dacă ai iPhone/iPad, dai căutare în Appstore. După ce ai identificat-o în lista cu rezultatele căutării, apeși pe butonul ”Obțineți”, după care ți se va cere parola contului Apple. După ce introduci această parolă, aplicația va începe să se instaleze. La final dă click pe butonul ”Deschideți” pentru a intra în ea.

Dacă ai Smart Phone/Tabletă, pentru a descărca o aplicație, trebuie să intri din browser pe site-ul respectivei agenții, iar dacă o aplicație este disponibilă, acest lucru va fi scris mare pe pagina principală. Glisezi pe acel mesaj, iar aplicația se va descărca automat.

Pentru a o instala, intri de pe dispozitivul mobil în „Setări”, apoi „Personal”, iar acolo există opțiunea ”Securitate”. Apeși cu degetul pe ea, iar în partea dreapta a paginii se va încărca o fereastră cu mai multe opțiuni. Sub „Administrare dispozitiv” există opțiunea „Surse necunoscute”, care trebuie bifată.

Atenție: majoritatea aplicațiilor de pariuri pentru mobil cer minim Android 6.0. Dacă ai un telefon cumpărat în trecutul nu foarte îndepărtat, nu vei avea probleme.

Există întotdeauna și opțiunea de a paria din browserul telefonului, accesând site-ul agenției de pariuri online, dar o aplicație oferă un „betting experience” mai plăcut, prin facilitățile oferite, cum ar fi: nu trebuie să te loghezi de fiecare dată când vrei să joci, ai un meniu mai bine structurat pentru ecrane mici, poți seta să primești notificări pe ecranul principal al telefonului atunci când se întâmplă ceva în meciul pe care ai pariat etc.

2. Te loghezi în aplicație

Atunci când te loghezi în aplicație, ți se va cere să introduci username-ul și parola. Sunt aceleași pe care le introduci pe PC sau laptop, atunci când intri pe site-ul de pariuri.

3. Plasezi primul pariu

Ai undă verde pentru a pune pariuri mobile. Înainte de asta, te sfătuiesc să intri în secțiunea „Promoții”, pentru că unii operatori au oferte pentru cei care plasează primul pariu din mers. De regulă, se oferă pariuri gratuite sau pariuri fără risc.

Plasarea propriu-zisă a pariului nu diferă cu nimic de parierea de pe PC: alegi sportul, apoi competiția, apoi evenimentul sportiv, apoi selecția, introduci miza și gata! Ești la câteva minute distanță de a începe jocul!

s-ar putea sa-ti placa