Acasa Tutoriale Tutorial: Cea mai buna metoda de conversie video pentru Youtube

Tutorial: Cea mai buna metoda de conversie video pentru Youtube

by Dragos Schiopu

Xilisoft-Video-Converter-Platinum_2

Cu siguranta sunt multi pasionati de gaming, dar in special de YouTube, de crearea de continut video atat in jocuri video cat si vlogguri. Eu personal am incercat o sumedenie de programe de randat si convertit, astfel incat sa obtin o eficienta ridicata din punct de vedere a timpului cat si a dimensiunii fisierului. Xilisoft Video Converter este printre putinele programe de conversie ce va pot oferi o gramada de functii, mai exact presetari atat pentru Youtube cat si pentru alte platforme.
Am inceput sa folosesc Xilisoft Video Converter de mai bine de o saptamana si pot spune ca diferenta din punct de vedere a eficientei se simte extrem de mult, stand si analizand cu celelalte programe de editare video + randare. Cu toate ca software-ul nu dispune de un modul de editare, este extrem de bun atunci cand aveti un video complet si vreti doar sa il convertiti intr-o alta calitate, sa puteti obtine o dimensiune relativ mica, ceea ce il face din start mult mai usor de uploadat pe internet.

Cum functioneaza? Este extrem de usor de folosit, trebuie doar sa il instalati, sa alegeti locatia in care sa se salveze fisierul, sa alegeti preset-ul pentru platforma pe care doriti sa va converteasca video-ul si sa apasati pe butonul start.

Din pacate, programul la momentul de fata costa in jur de 41,97 de dolari pentru varianta Video Converter Ultimate si 29,95 de dolari pentru varianta Video Converter Smart. Daca facem o comparatie intre timpul alocat unei randari folosind acest software si timpul alocat unui program de editare complex, vom observa ca diferentele sunt extrem de mari.

Recomand Xilisoft Video Converter atat celor ce vor sa se apuce de upload pe Youtube cat si pasionatilor ce vor sa converteasca clip-uri video pentru alte modele de telefoane, s-au dispozitive ce nu accepta decat anumite rezolutii, fiind un program foarte eficient din toate punctele de vedere.

s-ar putea sa-ti placa