Acasa Concursuri Concurs inedit pentru programatori si designeri

Concurs inedit pentru programatori si designeri

by Dragos Schiopu

Telekom Romania propune programatorilor si designerilor un concurs de talent pentru crearea unei aplicatii de mobil. Beneficiarul aplicatiei este LocalHub.ro.

Concret, programatorii si designerii au doua zile la dispozitie, la prima editie a Hachathon Romania pentru a pune la punct si a prezenta o aplicatie demo pentru sisteme de operare Android si iOS, alaturi de un document care sa descrie pe larg produsul dezvoltat. Juratii vor fi cu ochii pe grafica, elementele tehnice ale aplicatiei si vor testa chiar ei functionalitatea acesteia. Echipa castigatoare va semna un contract cu Telekom Romania pentru a finaliza si a lansa pe piata acest proiect.

Evenimentul are loc pe 2-3 aprilie la TechHub Bucuresti. Inscrierile au inceput azi si continua pana pe 28 martie la adresa de e-mail startups@telekom.ro. Daca sunteti interesati de eveniment, trebuie sa stiti ca va puteti inscrie individual sau sa formati o echipa alaturi de prietenii de incredere.

Portalul LocalHub.ro este o platforma One Stop Shop, lansata anul trecut de Telekom.  Platforma vine in sprijinul oamenilor de afaceri din Romania si ii ajuta pe utilizatori sa afle mai multe informatii despre zonele de care sunt interesati. In prezent, LocalHub.ro inseamna 4000 de afaceri listate pe platforma si o comunitate de peste 1000 de utilizatori pe Facebook.

s-ar putea sa-ti placa