Acasa Concursuri Vino si tu la DreamHack!

Vino si tu la DreamHack!

by Dragos Schiopu

Iti petreci mult timp in preajma jocurilor si esti pasionat de ele te invitam la DreamHack. Prinde intrebarea din fiecare dimineata de pe pagina noastra de facebook si castiga o invitatie la cea mai tare competitie de gaming – DreamHack.

Nu cred ca mai este necesar sa dau prea multe detalii despre asta, deoarece stiu ca cei mai multi dintre voi s-au facut temele pe acest sector. Dar daca totusi mai sunt persoane care nu stiu inca despre ce este vorba este bine sa stiti ca DreamHack este o competitie anuala ce poate avea o editie sau doua.

Este bine de stiut faptul ca DreamHack a fost recunoscut de Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare LAN Party, dar si computer festival cu cel mai mare trafic si cea mai rapida conexiune la internet de pe intreg Mapamondul. Este cel mai mare festival de cultura digitala din lume si este taramul spectacolului oferit de sporturile electronice de performanta in cadrul caruia gasim Cosplay, vloggeri si a celei mai performante tehnologii digitale.

Sa nu uitam totusi ca DreamHack a inceput in 1994 in Suedia, iar in prezent se desfasoara anual in 8 tari (Germania, Marea Britanie, Franta, Spania, Statele Unite, Canada, Suedia si Romania). Cat despre editia din aceasta toamna DreaHack se va desfasura pe durata a 3 zile, respectiv 16, 17, 18 septembrie anul curent si va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti, loc unde fanii sunt familiarizati si bineninteles DreamHack a bifat cinci mari succese consecutive.

dreamhack-2016

 

Pregateste-te sa te intalnesti cu cei mai cunoscuti si mai buni jucatori. Fii pregatit pentru cele mai tari turnee: CS:GO, Hearthstone si League of Legends. Fiecare turneu in parte va beneficia de premii asa ca fii cu ochii pe ele si pregateste-te pentru ce-i mai bun.

Te poti intalni cu echipa de la Creative Monkeyz, Codrin Bradea, Lectura de la A la Z, Hatton Games precum si youtuberii si streamerii tai preferati. Fii si tu acolo!

s-ar putea sa-ti placa