Acasa Concursuri ITFest – Rampă de Lansare în Cariera ta în Tehnologie!

ITFest – Rampă de Lansare în Cariera ta în Tehnologie!

by Dragos Schiopu

Sărbătorind inovația și creativitatea în domeniul tehnologiei, ITFest își deschide porțile pentru entuziaștii IT într-o nouă ediție fascinantă! Organizat de SiSC ASE, evenimentul promite să fie un teren fertil pentru dezvoltarea și demonstrarea aptitudinilor tehnice, oferind simultan o platformă unde pasionații de tehnologie pot interacționa cu profesioniștii industriei.

Unul dintre punctele culminante ale acestei ediții este introducerea unui eveniment inedit numit „Career Launch”. Reconoscând faptul că interviurile și testele tehnice sunt adesea văzute ca fiind intimidante, organizatorii au creat un cadru unde participanții pot experimenta și învăța într-un mediu profesional, dar prietenos. Acest segment al festivalului oferă șansa de a susține testări oferite de companiile partenere, cu scopul de a îi ajuta pe candidați să își îmbunătățească competențele și să obțină o înțelegere mai bună asupra așteptărilor de pe piața muncii în domeniul IT.

Dar ce ar fi un festival fără o competiție amicală? ITFest invită participanții să dezvolte aplicații pe teme propuse de companiile partenere, oferind astfel o ocazie excelentă de a lucra într-un cadru real și de a primi feedback valoros de la profesioniștii industriei. Și, pentru a adăuga un strop de entuziasm, performanțele excepționale vor fi răsplătite cu premii generoase la finalul evenimentului.

Participarea este gratuită, așa că tot ce trebuie să faci este să te înscrii și să fii gata să te „lasi descoperIT” în lumea tehnologiei. Cu o gamă variată de evenimente, ITFest continuă să atragă un număr impresionant de participanți an de an, fiind un proiect dedicat celor care sunt pasionați de domeniul IT, indiferent de ramura de interes.

Înscrierile sunt deja deschise, și poți găsi mai multe informații despre eveniment, regulament și perioada de înscriere pe site-ul oficial itfest.sisc.ro. De asemenea, echipa ITFest este activă pe rețele sociale – Facebook, Instagram, TikTok și LinkedIn, pregătită să răspundă oricăror curiozități sau nevoi de informații suplimentare.

Coordonatorii Daniel-Marian Dănilă și Mihai Rosu sunt la dispoziție pentru a asigura un eveniment reușit și pentru a ajuta participanții să navigheze prin provocările și oportunitățile oferite de ITFest. Acest festival se profilează ca o rampă de lansare pentru cariera ta în tehnologie, oferind o experiență valoroasă și conexiuni importante în industrie.

Nu rata șansa de a fi parte din acest eveniment inovator – ITFest este locul unde pasiunea ta pentru tehnologie poate lua avânt!

s-ar putea sa-ti placa