Acasa Concursuri Concurs saptamanal: Misiunea Digipedia

Concurs saptamanal: Misiunea Digipedia

by Dragos Schiopu

In fiecare saptamana premiem unul dintre cititorii nostri cu un premiu a carui valoare speram sa creasca in timp. In perioada urmatoare vom oferi cate un voucher eMAG.ro in valoare de 50 de lei. Pentru a putea participa la concurs trebuie sa citesti cu atentie care este misiunea din saptamana curenta si sa o indeplinesti cu succes. Misiunile le gasesti mai jos si saptamanal vor fi adaugate misiuni noi.

Participarea la concurs presupune ca ai citit si esti de acord cu regulamentul concursurilor DigiPedia.ro.

Misiune saptamana #9 (16-22 februarie 2015)

Continuam si saptamana aceasta cu acelasi concurs inceput saptamana trecuta. Detalii aici.

Castigatorul va fi afisat pe pagina concursului

Misiune saptamana #8 (16-22 februarie 2015)

Pentru sa saptamana aceasta urmeaza un eveniment important pentru DigiPedia.ro, o sa avem parte de un concurs special cu multe premii pentru cititorii nostrii. Asa ca misiunea din aceasta saptamana este una mai speciala, trebuie sa urmaresti ziua in care apare concursul si bineinteles sa participi si sa ne iei premiile oferite.

Castigatorul va fi afisat pe pagina concursului

Misiune saptamana #7 (9-15 februarie 2015)

Misiunea de saptamana asta o gasiti pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/DigiPediaRo
Ne vedem acolo! Succes tuturor!

Castigator: Daniela Ionela Iorga

Misiune saptamana #6 (2-8 februarie 2015)

Misiunea de saptamana asta o gasiti pe pagina noastra de Facebook https://www.facebook.com/DigiPediaRo
Ne vedem acolo! Succes tuturor!

Castigator: Onet Daniela Carmen

Misiune saptamana #5 (26 ianuarie-1 februarie 2015)

Saptamana aceasta ne reintoarcem la comunitatea din jurul blogului si in special la cei care comenteaza pe blog frecvent asa ca vom da un voucher eMAG in valoare de 50 de lei celui care ne lasa in aceasta saptamana cel mai interesant comentariu.

Castigator: Daniela Ionela Iorga

Misiune saptamana #4 (19-25 ianuarie 2015)

A venit timpul sa ne indreptam atentia si catre prietenii nostrii de pe facebook, adica celor peste 4100 de fani. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa dai like pagini noastre de facebook (aici) si apoi sa postezi unul din articolele care ti-au placut cel mai mult impreuna cu un scurt text in care sa spui de ce ti-a placut cel mai mult si cu hashtagul #DigiPedia, la tine pe wall. Unul dintre fanii nostri care va avea cel mai interesant comentariu va fi desemnat castigatorului unui voucher eMAG in valoare de 50 de lei.

Castigator: Anca Gabriela Lupu (o rugam sa ne contacteze pentru ca nu avem mailul ei)

Misiune saptamana #3 (12-18 ianuarie 2015)

Saptamana aceasta am decis sa premiem unul dintre cei 300 de abonati prin e-mail la stirile DigiPedia.ro. Daca nu te-ai abonat inca, foloseste formularul de pe prima pagina aflat in stanga sus pentru a te abona cu adresa ta de e-mail la stirile pe care le transmitem zilnic. Unul dintre abonati va fi extras prin tragere la sorti si desemnat castigatorului unui voucher eMAG in valoare de 50 de lei.

Castigator: Mihai Olteanu / adresa de email mih************5@yahoo.com

Misiune saptamana #2 (5-11 ianuarie 2015)

Lasa un comentariul la oricare din articolelele pe care le citesti pe blog, iar daca ne place, comentariul tau ar putea fi ales drept castigator iar tu te vei alege cu un voucher de 50 de lei valabil pe eMAG.ro. Comentariile eligibile sunt cele postate in perioada 5-11 ianuarie 2015.

Castigator: Dante Flori / adresa de email flo*********o@yahoo.com.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.