Acasa Telefoane Samsung mai lanseaza un telefon rezistent: Samsung Xcover 3

Samsung mai lanseaza un telefon rezistent: Samsung Xcover 3

by Dragos Schiopu

Exista foarte multe persoane care pur si simplu nu pot avea grija de un telefon prea sensibil. In acest caz eu sunt chiar un bun exemplu deoarece nu de putine ori mi s-a intamplat sa scap telefonul in apa sau pe ciment. Norocul meu este ca am un Nokia Asha 210 care rezista la lovituri, nu ca ar dispune de nu stiu ce tehnologie ci pentru simplul fapt ca este un telefon rezistent pe care il poti folosi si ca arma alba.

Totusi telefonul de care dispun eu nu este unul smart asa ca deseori simt nevoia unui ecran mai mare, a unui procesor mai rapid samd. Astfel sunt bucuros sa vad ca in ultimul timp apar tot mai multe telefoane care, pe langa faptul ca sunt inteligente, sunt si foarte rezistente.

Mai exact, acum cei de la Samsung se pregatesc sa lanseze un nou smartphone care se anunta a fi foarte rezistent. Numele acestuia este Samsung Xcover 3 si inca din aspectul acestuia se observa faptul ca este un telefon dur pe care il poti da de pamant atunci cand primesti un apel mai neplacut. Totusi nu ar fi recomandat acest gest deoarece pana si cele mai rezistente telefoane se strica. Telefonul celor de la Samsung se bucura insa cu o rezistenta sporita la socuri, la apa precum si la temperaturi extreme.

Data de lansare a telefonului Samsung Galaxy Xcover 3 este inca necunoscuta insa conform zvonurilor acesta ar trebui sa fie lansat cat mai curand. In ceea ce priveste specificatiile telefonului trebuie sa spunem ca nu este un telefon chiar foarte performant mai ales pentru faptul ca cei de la Samsung au pus accent pe rezistenta. Astfel vorbim despre un telefon cu un ecran de 4.8 inch cu rezolutii de 800 x 480 pixeli. Procesorul este un SoC quad core Cortex A53 cu numele Armada PXA 1908. Memoria RAM este de 1 GB iar cea interna este de 8GB. In ceea ce priveste camerele foto, cea frontala are un senzor de 2 MP iar camera principala are un senzor de 5 MP.

Samsung Xcover 3 va veni cu un sistem de operare preinstalat si anume Android 4.4 KitKat iar in ceea ce priveste pretul, inca nu stim nimic legat de acesta. Totusi privind specificatiile care nu sunt chiar foarte rele precum si faptul ca este un telefon foarte rezistent, tin sa cred faptul ca nu va fi un telefon chiar accesibil ci va avea un pret destul de mare insa va fi un pret realist.

samsung galaxy xcover 3

s-ar putea sa-ti placa