Acasa Portabile Xperia Tablet Z disponibil din luna martie

Xperia Tablet Z disponibil din luna martie

by Dragos Schiopu

Nu demult a fost facut public un anunt in care Sony prezinta noul lor produs, Xperia Z. Aceasta tableta „speciala” se considera a fi atuul cu care compania isi sustine numele in fata concurentei, Samsung, HTC si LG.

Xperia Tablet Z

Design-ul tablete nu tradeaza rezistenta acesteia, la prima ai impresia ca este atat de fragila incat ti se va rupe in mana, insa este un dispozitiv cu o constructie foarte solida. Cu o grosime de doar 6.9 mm, Xperia Tablet Z este in momentul de fata cea mai subtire tableta PC ce ruleaza Android aparuta in domeniul portabilelor.

Faptul ca este slim nu este singura calitate care atrage privirile asupra sa. Xperia Z este dotata cu un display de 10.1 inch ce reda o rezolutie demna de o tableta de top, 1920 x 1200, precum si cu un procesor Snapdragon S4 Pro si o memorie ram de 2GB, iar pentru display a fost folosita tehnologia Sony Bravia Engine 2. De asemenea device-ul dispune si de tehnologia NFC, de un port IR si de un card de memorie MicroSD.

O alta calitate ce mentine tableta in top este aceea de a fi rezistenta la apa. Cei ce la Sony ne asigura ca dispozitivul poate fi scufundat in apa pana la un metru adancime. Mai mult decat atat hardware-ul si caracteristicile tabletei de la Sony, o tableta de top, cantereste mai putin de 500g.

In functie de spatiul de stocare cu care vine, de 16GB sau 32GB, Xperia Z va fi disponibila la un pret de 500, respectiv 600 de dolari si se va gasi in magazine incepand cu luna martie.

s-ar putea sa-ti placa