Acasa Diverse HTC One premiat pentru cel mai bun telefon al anului

HTC One premiat pentru cel mai bun telefon al anului

by Dragos Schiopu

Nou-lansatul smartphone HTC One a primit astăzi, premiul GSMA pentru cel mai bun dispozitiv, tabletă sau smartphone nou de pe piaţă. Votat în cadrul unui panel format din experţi în industrie, oameni de media şi analişti, premiul marchează terminalul mobil despre care juraţii consideră că are potenţialul de a fi cel mai mare succes al anului în piaţă, prin caracteristicile, designul şi funcţionalităţile avansate pe care le aduce. Prin designul elegant, experienţa revoluţionară oferită de ecranul de start, sunetul superior şi tehnologia camerei foto inovatoare, HTC One a avut un adevărat impact la ediţia de anul acesta a Mobile World Congress, impresionând juraţii şi vizitatorii.

Benjamin Ho, Chief Marketing Officer HTC: “Suntem încântaţi de reacţiile primite de noul HTC One atât de la consumatori, cât şi de la colegii din industrie. E un terminal la care s-a lucrat ani întregi şi de care suntem foarte mândri. Cu funcţii excelente, precum BlinkFeed, BoomSound, camera UltraPixel, alături de designul zero-gap al carcasei din aluminiu, suntem convinşi că HTC One va schimba modul în care oamenii îşi folosesc telefonul, revoluţionând întreaga experienţă mobilă.”

Titlul GSMA vine ca o completare a premiilor primite de evenimentul HTC, în contextul în care HTC One a primit, de asemenea, recunoaştere atât din partea Tech Radar (“Best Phone” şi “Best in Show”) şi Mobile Geeks (“Best Smartphone”).

s-ar putea sa-ti placa