Acasa Portabile Sony a anuntat cea mai subtire tableta de 10.1 inch din lume

Sony a anuntat cea mai subtire tableta de 10.1 inch din lume

by Dragos Schiopu

Sony a anuntat de curand o noua tableta, prezentata ca fiind cea mai subtire si usoara din lume cu o grosime de 6,9mm si o greutate de aproximativ 500 de grame (495 gr. mai exact).

Xperia Z este de 10.1 inch (o diagonala mare tinand cont dimensiunile) si are la interior un procesor Qualcomm APQ8064 quad core de 1,5GHz, 2GB RAM, 32GB spatiu de stocare si o camera foto/video de 8,1MP. Partea grafica este asigurata de placa video Adreno 320, iar la partea audio intalnim binecunoscutul sistem marca Sony, „S-Force” cu tehnologie surround sound.

sony-xperia-tablet-z

Aceasta se incadreaza si la categoria semi-rugged deoarece este rezistenta la apa si praf, porturile fiind protejate de usite cauciucate cel mai probabil. Noua tableta vine cu o rezolutie de 1920×1200, conectivitate NFC, LTE si un port pentru card microSD ce permite extinderea spatiului de stocare. Ca sistem de operare avem, bineinteles, Android-ul celor de la Google, versiunea 4.1, Jelly Bean.

Deocamdata Sony Xperia Z a fost anuntata doar pentru Japonia, asteptam mai multe informatii referitoare la data disponibilitatii in alte tari si pretul de pornire.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.