Acasa Telefoane Esti in cautarea unui telefon accesibil?

Esti in cautarea unui telefon accesibil?

by Dragos Schiopu
telefon la un pret accesibil

Ai probleme cu telefonul si nu ai idee cum l-ai putea inlocui? Nu-ti face griji noi iti oferim solutia. Venim in ajutorul tau cu telefonul XIAOMI Redmi Note 3 Pro. Telefon ce detine un design modern cu un display de 5.5 inch si bineinteles cu o camera de 5.0 MP.

Pretul este unul accesibil si nu ar trebui sa fie un impediment avand in vedere ca telefonul are 3 GB RAM si 32 GB ROM. Si pentru ca de foarte multe ori ne impiedicam de datele tehnice, fie ca nu le avem, fie ca sunt prea multe si nu le putem intelege pe deplin m-am gandit ca mai jos sa atasez cateva specificatii tehnice ale telefonului XIAOMI Redmi Note 3 Pro:

  • CPU – Qualcomm Snapdragon 650 64bit 1.8GHz Hexa Core ( 2 x A72 + 4 x A53 );
  • System – Android 5.1;
  • Display – 5.5 inch, 1920 x 1080 Pixel Screen with 403 PPI;
  • Bluetooth: 4.1;
  • SIM Card: Dual SIM dual standby, dual Micro SIM cards;

Sa recunoastem pentru cei mai multi dintre noi telefonul mobil nu mai este un moft, ci o necesitate pe care suntem nrvoiti sa o satisfacem. Indiferent ca vorbim despre clasicele convorbiri telefonice sau despre permanenta noastra conectare pe retelele de socializare, telefonul a devenit cel mai utilizat accesoriu.

Nu poate nega nimeni acest lucru avand in vedere ca majoritatea timpului ne-o petrecem cu telefonul in mana, conectati la internet, la jocurile de pe telefon sau pur si simplu ne relaxam ascultand muzica. Si cati oare dintre noi nu sunt aceea care folosesc telefonul pentru diverse aplicatii mai mult decat pentru banalele convorbiri.

telefon la un pret accesibil

telefon accesibil

Odata cu fiecare inovatie dezvoltata pentru aplicatiile din telefon, acesta isi pierde din principalul sau tribut si anume convorbirile telefonice. Mai nou folosim diverse aplicatii sau retele de socializare ce ne permit atat vizualizarea interlocutorilor nostri cat si ascultarea si transmiterea de mesaje catre acestia.

XIAOMI Redmi Note 3 Pro nu poate fi considerat un super telefon, dar nici unul de neglijat. Si nici oferta celor de la GearBest nu pare una de dat la o parte. Iar daca va veti grabi probabil ca veti mai prinde acest telefon la pretul accesibil de care va aminteam in paragrafele de mai sus.

Spor la cumparaturi!

s-ar putea sa-ti placa