Acasa Electrocasnice Televizor LED Samsung 32H4000, 80 cm, HD

Televizor LED Samsung 32H4000, 80 cm, HD

by Dragos Schiopu

g2

Cei de la Samsung stiu ce inseamna un televizor cu adevarat bun, cu o calitate a imagini extrem de ridicata si cu functii foarte usor de ajustat. De multe ori cand pronuntam cuvantul Samsung imediat ne ducem cu gandul la seria lor de telefoane „Samsung Galaxy S” si nu numai, printre altele acestia sunt unii dintre cei mai buni producatori de televizoare din intreaga lume.

Tehnologia LED a evoluat si ea destul de mult in comparatie cu ceea ce era acum cativa ani, un televizor LED ajungand sa ofere una dintre cele mai clare imagini din toate timpurile. Televizorul Led Samsung 32H4000 te va surpinde inca de cand il vei vedea in rafturile magazinelor, nu are nevoie de prea multe cuvinte intrucat calitatea se va simti inca de la primul contact cu acesta. Diagonala de 80 cm este ideala pentru casa ta, pentru sufrageria sau dormitorul tau. Culorile si luminile sunt extrem de bine combinate, oferind o experienta unica si cat mai placuta de vizionare pe un televizor LED. Pe langa toate acestea televizorul mai beneficiaza de cateva module exclusive pentru anumite tip-uri de programe. Modul Fotbal spre exemplu, este unul dintre cele mai bune, oferind aceeasi senzatie de pe teren, fiecare miscare este redata extrem de bine, iar sistemul de sunet multi-surround ofera senzatia zgomotului auzit si in tribune.

Televizorul celor de la Samsung utilizeaza un algoritm separat fata de celelalte produse ale acestora, ajutand la imbunatatirea calitatii imaginii. Cu modul de Wide Color Enchancer Plus intregul mediu se schimba iar culorile devin mult mai vibrante si mai puternice, oferindu-va calitatea de care aveti nevoie, indiferent de programul la care va uitati.

Pe langa toate celelalte functii enuntate mai sus televizorul mai beneficieaza si de port-uri USB, extrem de folositoare atunci cand functia de ConnectShare Movie este activata. Doar cu un simplu stick USB televizorul se transforma intr-un adevarat dvd-player, putand sa redea muzica, filme si fotografii oferindu-va astfel maximul de conform de care aveti nevoie.

Poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 1.09999 lei. Pentru detalii click aici.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Cristi 12-06-2015 - 01:11

E interesant, dar mai bine mai pui cateva sute de ron si iti iei un Samsung 32H5500 sau 32H5030

Comentariile sunt inchise.