Acasa Telefoane O noua imagine cu viitorul Samsung Galaxy S6 a aparut pe internet

O noua imagine cu viitorul Samsung Galaxy S6 a aparut pe internet

by Dragos Schiopu

Samsung-galaxy-s6-pic

Samsung Galaxy S6 este unul dintre cele mai asteptate telefoane a anului 2015. Fie ca vorbim de performanta sau design, Samsung Galaxy S6 conform ultimelor imagini gasite pe internet se pare ca va fi extrem de atragator. Cei de la T-Mobile au publicat o imagine oficiala cu viitorul model de telefon al celor de la Samsung cu o saptamana inainte de marea lansare la MWC 2015. CEO-ul de la T-Mobile a confirmat autenticitatea imaginii postate pe internet si a promis ca Samsung Galaxy S6 va avea o retea inclusiv si pentru T-Mobile.

In imagine se observa dintr-o parte marginile ecranului indoit si o mica parte din spatele telefonului care se pare ca va fi din metal. Conform spuselor celor de la The Verge telefonul a fost cu mult imbunatatit la calitatea materialelor folosite adaugand un spate metalic si eliminand banala imitatie de piele folosita pe modelele mai vechi lansate de producatorul coreean.

Pentru partea de specificatii cu siguranta va intrece orice asteptare, Samsung facand tot posibilul ca telefonul lor sa devina ca de fiecare data cel mai bun de pe piata pentru urmatorii ani. Telefonul are un ecran de 5 inch la o rezolutie 2K, o memorie RAM de 3GB si spatiu de stocare de la 16 pana la 128GB. Din pacate informatiile despre procesor nu sunt exacte si nu se stie sigur daca va fi doar un Qualcomm, Snapdragon 810 sau Exynos al Samsung, ori ambele in functie de regiunea in care va fi vandut.

Samsung Galaxy S6 conform ultimelor poze si specificatii aparute pe internet, dupa parerea mea ar trebui sa fie unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2015, arata foarte bine la toate capitolele asa ca nimic nu i-ar putea sta in cale, decat daca un alt telefon s-ar lansa si ar putea detrona specificatiile si design-ul modelului celor de la Samsung, dar ma indoiesc in privinta asta. Samsung a stiut intotdeauna sa plece urechea la spusele utilizatorilor si sa modifice acolo unde a fost cazul, ceea ce alte companii nu prea mai fac in zilele noastre.

s-ar putea sa-ti placa