Numele telefonului este Grace X3 si este un smartphone subtire, elegant dar si performant totodata dispunand de niste specificatii de laudat. Totodata Grace X3 este disponibil in doua culori: alb si negru.

Unul din aspectele pozitive ale acestui telefon este chiar designul acestuia. Cu o grosime de doar 8mm si o greutate de doar 118 grame, Prestigio Grace X3 poate concura cu orice smartphone de top la acest capitol. Difuzorul este situat in partea de jos si astfel sunetul se aude foarte bine.

Acum majoritatea persoanelor se intereseaza de camerele foto inainte de a cumpara un telefon. Ei bine trebuie sa zic numaidecat faptul ca Grace X3 dispune de doua camere: una de 8 MP pe spate si una de 5 MP frontala. Ambele dispun de un senzor BSI precum si de un flash pentru a obtine fotografii reusite si pe timp de noapte.

Mai trebuie sa spun si faptul ca acesta este un telefon cu dual sim iar in spatele designului placut sta un procesor Quad Core de 1.3 GHz, o memorie RAM de 1 GB si 8 GB memorie interna. De asemenea bateria are o autonomie destul de mare astfel incat sa nu stam mereu cu incarcatorul dupa noi. Mai exact este vorba despre o baterie de 1650 mAh. Pe final, mai spun doar faptul ca sistemul de operare este Android KitKat 4.4.

Asadar eu unul sunt de parere ca Prestigio Grace X3 este un telefon foarte bun ce merita atentia iubitorilor de tehnologie chiar daca nu face parte dintr-un brand foarte popular.

grace_x3