Acasa Promotii Super preturi la ceasuri inteligente pe EverBuying

Super preturi la ceasuri inteligente pe EverBuying

by Dragos Schiopu

Daca ar fi sa cautam un ceas inteligent prin magazinele online de la noi, vom observa ca ne vom confrunta cu niste preturi foarte piperate care nu prea ne vor incuraja sa apasam butonul adauga in cos. Situatia nu este insa la fel si in magazinele online din afara, in alte tari ceasurile inteligente fiind mult mai populare decat la noi, motiv pentru care mai multe companii au intrat pe aceasta piata si astfel exista preturi pentru buzunarul tuturor. Un bun exemplu in acest sens este campania de reduceri de pe EverBuying care tocmai are loc zilele acestea.

Reducerile sunt de pana la 50%, deci daca doriti un ceas inteligent trebuie numaidecat sa va uitati putin peste oferta lor, deoarece veti gasi niste preturi foarte atractive: ceasuri care costa doar 25$, ceea ce inseamna aproximativ 98 de lei de-ai nostri. Asa-i ca suna ca un targ foarte convenabil?

Pentru ca imi place sa vanez chestiile ieftine, mi-a atras atentia ceasul GV08S, a carui pret nu depaseste 100 de lei de-ai nostri, deci costa aproximativ 25 de dolari. Iar inainte de a vorbi putin despre el, trebui sa pun numaidecat o poza cu el, asta deoarece arata chiar foarte bine:

gv08s smartwatch

Ce poate face acest ceas inteligent? Ei bine poate fi folosit pentru a efectua un apel, putem primi sau trimite mesaje de pe el, ceea ce este un alt detaliu foarte fain. Sincronizarea dintre ceas si telefon este unul din punctele forte ale ceasului. Vom dispune asadar de aceeasi agenda de contacte, aceeasi lista de mesaje, melodii samd. Si da, putem chiar sa ascultam muzica folosind acest ceas, cam cat de tare e asta?

Chiar daca nu vom putea face poze de exceptie cu ea, smartwatchul GV08S este dotat si cu o camera de 0.3 MP, ceea ce e destul de bine pentru un apel video.

Nu am zis insa nimic despre ecran. Ei bine acesta este un IPS OGS LCD HD de 1.5 inch ce ofera imagini cu rezolutii de 240×240 pixeli. Ecranul este de asemenea unul de tip touchscreen, ceea ce ii mai ofera o bila alba ceasului.

Printre functiile ceasului mai putem mentiona monitorizarea somnului, functia anti-furt a telefonului (in cazul in care telefonul iese din aria Bluetooth, ceasul ne va alerta) si ne numeroteaza pasii pe care ii facem si ne ofera diferite rapoarte importante pentru sanatatea noastra. Acest ceas ne permite chiar si sa inregistram diferite conversatii.

Iar pentru partea de final am lasat unul dintre cele mai importante aspecte, asta pentru a incheia intr-o nota cat mai pozitiva: toate aceste ceasuri dispun de transport gratuit, un alt motiv pentru a va cumpara acum un ceas inteligent daca va doreati unul insa cele de la noi vi se pareau prea scumpe.

 

s-ar putea sa-ti placa