Acasa Telefoane A fost anuntat primul BlackBerry cu Android: BlackBerry Priv

A fost anuntat primul BlackBerry cu Android: BlackBerry Priv

by Dragos Schiopu

Chiar daca telefoanele BlackBerry care au revolutionat industria telefoniei mobila nu mai sunt in perioada lor de glorie de ceva timp, se pare ca se incearca o revenire a companiei. Cel putin eu asa privesc decizia lor de a lansa primul telefon cu sistem de operare Android.

Despre lansarea lui BlackBerry Priv au aparut foarte multe zvonuri in ultima perioada, insa abia zilele acestea a fost confirmat si de catre oficialii companiei. Mai mult decat atat, pe langa confirmarea telefonului BlackBerry cu Android, au aparut si informatii in legatura cu data lansarii sale, urmand ca pana la finalul acestui an BlackBerry Priv sa ajunga in magazinele din intreaga lume

In ciuda faptului ca va aparea primul telefon al companiei cu sistem de operare Android, oficialii BlackBerry au declarat ca nu vor renunta in niciun caz la sistemul de operare propriu BlackBerry OS. De asemenea s-a mai pus accent pe faptul ca noul telefon sta foarte bine in ceea ce priveste securitatea.

Pana si CEO-ul companiei, John Chen, s-a declarat incantat de aceasta miscare, numind-o ca pe un gest facut pentru iubitorii de telefoane cu tastatura insa care au nevoie totodata si de un numar mare de aplicatii disponibile, indiferent de rolul lor. Iar eu unul cred ca acesta chiar se va bucura de succes deoarece multi iubitori ai acestor telefoane care de-a lungul timpului au trecut la alte modele, vor reveni cel putin pentru a incerca noul telefon BlackBerry.

Atentia va fi concentrata insa in primul rand inspre partea financiara a companiei, acum fiind ocazia perfecta pentru a observa care a fost principalul motiv din cauza caruia compania a cazut in ultima perioada: sistemul de operare nepopular sau telefoanele care nu au tinut pasul cu noile tendinte.

Eu cred insa ca problema a fost sistemul de operare, eu fiind unul dintre utilizatorii care chiar ar dori un telefon cu tastatura QWERTY dar si care sa fie dotat totodata cu sistem de operare Android, nu de alta dar am apucat sa ma obisnuiesc cu el si nu stiu daca as putea acum sa ma despart de el.

Voi ce credeti despre noul telefon BlackBerry cu Android?

blackberry priv

s-ar putea sa-ti placa