Acasa Telefoane Apple inregistreaza noi recorduri

Apple inregistreaza noi recorduri

by Dragos Schiopu

Probabil ca stiti deja faptul ca cei de la Apple au lansat noile lor telefoane de top si anume iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Ceea ce nu stiati este insa faptul ca cele doua telefoane au reusit sa inregistreze noi recorduri si sa aduca niste profituri foarte generoase companiei americane. Pe scurt, acesta este primul semn ca cele doua telefoane sunt de succes si vor ocupa fara prime pozitii de top pe piata telefoanelor inteligente.

iPhone 6S si iPhone 6S au reusit sa inregistreze peste 13 milioane de vanzari iar partea cea mai interesanta abia acum vine: toate aceste vanzari s-au inregistrat doar in prima saptamana dupa ce au fost lansate. Astfel acesta este un nou record pe care Apple il inregistreaza si cred ca vor mai urma si altele dupa ce va mai trece putin timp.

In ceea ce priveste noul ecran 3D Touch, Tim Cook a declarat faptul ca acesta a primit numai feedback-uri pozitive la fel ca in cazul noii functii Live Photos.

In ceea ce priveste locurile unde s-au vandut cele mai multe modele, China ocupa prima pozitie cu lejeritate, intrecand chiar si Europa la acest capitol. Totusi nu ar trebui sa ne miram prea mult daca stam sa comparam putin situatiile financiare din tarile din Europa cu cea din China. Diferenta este asemanatoare cu cea din topul vanzarilor noilor telefoane Apple.

Dupa cum spuneam si mai sus, aceste cifre nu ar trebui sa ne mire chiar daca iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu sunt chiar niste telefoane revolutionare. Cei de la Apple au reusit deja sa isi construiasca o imagine pe piata telefoanelor inteligente iar asta s-a vazut si acum in numarul persoanelor care au avut incredere in telefoanele lansate de curand de americani. Sunt totusi niste telefoane bune care se bucura de foarte multa sustinere media, dispunand totodata de stabilitate si performanta, ceea ce probabil fiecare iubitor de telefoane mobile cauta.

Pe scurt, atunci cand vorbim despre telefoane Apple sau telefoane Samsung, nu ar mai trebui sa ne mire nimic. Asta deoarece gigantele companii sunt capabile sa doboare aproape orice record existent fara prea multe incercari.

iphone 6s

 

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.