Acasa Promotii Revolutia preturilor la eMag va ajuta sa economisiti o gramada de bani

Revolutia preturilor la eMag va ajuta sa economisiti o gramada de bani

by Dragos Schiopu

Untitled

Cei de la eMag au dat startul unei noi revolutii, insa una foarte bine intentionata, astfel incat sa le ofere oportunitatea tuturor cumparatorilor de a achizitiona produse de buna calitate la preturi mici. Am selectat pe categorii cateva dintre cele mai interesante si mai atractive produse aflate in oferta eMAG, pentru a va usura munca si a cumpara din start ceea ce este mai bun.

Smartphone:

Samsung Galaxy S6 – Fireste, cei de la eMag nu au ezitat nici de data aceasta sa treaca in oferta unul dintre cele mai performante terminale Samsung din ultimii ani – 2.799,99 Lei.

Apple iPhone 4S – Daca nu sunteti un impatimit al Androidului, acum puteti sa va achizitionati la un super pret dispozitivul celor de la Apple cu sistem de operare propriu – 999,99 Lei.

Samsung G859 Galaxy Alpha – Performante de invidiat si calitate ridicata doar intr-un singur pachet – 1.599,99 Lei.

HTC One M9 – Telefoanele celor de la HTC ne-au uimit de fiecare data din punct de vedere a calitatii si performantei, astfel incat nu puteau fi trecute cu vederea, punand in oferta pe unul dintre cele mai bune din ultimii ani – 2.899,99 Lei.

Va invitam in continuare sa accesati si celelalte produse din oferta „Telefoane & Accesorii„.

Televizoare:

Blaupunkt 60 cm – Cu toate ca firma nu este suficient de cunoscuta la noi in tara, produsele sunt  de foarte buna calitate, iar din punct de vedere a performantei si a pretului, acestea sunt peste asteptari – 629,99 Lei.

Philips 56 cm – Un televizor destul de bun, ce se poate adapta cu usurinta la confortul casei tale – 649,99 Lei.

Samsung 61 cm – Calitate ridicata la un pret destul de mic – 649,99 Lei.

Toshiba 81 cm – Daca doriti sa achizitionati un televizor cu o diagonala cat mai mare si cu imagini de buna calitate, va recomandam Toshiba 32P1400HD – 799,99 Lei.

Va invitam in continuare sa accesati si celelalte produse din oferta „Televizoare„.

Gaming: 

Xbox One 500GB – Microsoft a stiut bine ce sa aleaga cand a lansat Xbox One, oferindu-le in pachet cumparatorilor exact ceea ce au nevoie – 1.699,99 Lei.

Volan SpeedLink Drift O.Z PS3 – Jocurile cu masini devin mult mai atractive si mai diversificate atunci cand beneficiati de un volan de buna calitate – 149,99 Lei.

Assassin’s Creed Rogue PC – O poveste fascinanta si un gameplay de buna calitate, la un pret accesibil – 99,99 Lei.

Controller Microsoft Xbox 360 pe USB – Daca vreti sa aduceti experienta jocurilor de pe consola direct pe calculator, un controler de buna calitate v-ar putea ajuta in aceasta privinta – 99,99 Lei.

Va invitam in continuare sa accesati si celelalte produse din oferta „Gaming„.

In oferta „Revolutia Preturilor” desfasurata pentru urmatoarele trei zile la eMAG mai puteti gasi: IT & Mobile | Tv, Foto & Electronice | Electrocasnice & Supermarket | Ingrijire personala & Parfurumuri | Fashion & Sport | Copii, jucarii, media carti | Casa | Auto, Bricolaj & Petshop. 

Va recomandam cu incredere sa achizitionati produsele de mai sus, intrucat conform producatorilor si testelor facute pana la  aceasta ora, anduranta si performanta sunt peste asteptarile tuturor, astfel incat nu aveti cum sa fiti dezamagiti din acest punct de vedere.

 „3 zile incendiare, promotii revolutionare!”

s-ar putea sa-ti placa