Acasa Promotii Revolutia preturilor la eMag, 3 zile incendiare

Revolutia preturilor la eMag, 3 zile incendiare

by Dragos Schiopu

Asa cum ne-a obisnuit, cei de la eMag fac promotii din ce in ce mai dese si foarte atractive. Astazi, eMag a pornit Revolutia preturilor care se desfasoara pe parcursul a 3 zile, 23, 24 si 25 iunie. Incepand de astazi, va puteti cumpara foarte multe produse cu reduceri foarte bune, astfel mai economisim cativa banuti.

revolutia-preturilor

Cea mai buna reducere este la noul dispozitiv a celor de la Apple, iPhone S6. Reducerea de care beneficiati in cadrul acestei promotii este de 450 de ron, astfel iPhone 6 poate fi achizitionat la pretul de 2.999,99 lei, pretul vechi fiind de 3.449,99 lei. iPhone 6 se poate achizitiona de aici.

O alta reducere atractiva este la dispozitivul LG G3 G4. Dupa o reducere de 20% la acest dispozitiv, LG G3 se poate achizitiona la pretul de 1.599,99 lei de aici. Noul dispozitiv lansat anul acest, LG G4 are o reducere de 14% si se poate achizitiona la pretul de 2649,99 lei de aici.

Daca nu va permiti sa cheltuiti foarte multi bani pe un smartphone sau credeti ca nu se merita o investitie intr-un smartphone, consider ca telefon Allview A4 You vi se potriveste. Acesta are specificatii decente si un pret foarte bun, pretul este de 149,99 lei si se poate comanda de aici.

Bineinteles, sunt foarte multe reduceri la multe categorii de produse, reduceri pentru tablete, accesorii, desktop-uri, monitoare, sisteme PC, tablete si multe altele. Va recomandam sa accesati site-ul celor de la eMag si sa va achizitionati produsul dorit pana nu se epuizeaza stocurile.

s-ar putea sa-ti placa