Acasa Promotii Reduceri de pana la 30% la produsele Asus, profita de ele

Reduceri de pana la 30% la produsele Asus, profita de ele

by Dragos Schiopu

Asus este o companie taiwaneza de IT care produce orice componenta care tine de IT. Bucurandu-se de succes, compania Asus isi continua activitatea pe piata de IT. eMag continua seria de promotii cu reduceri la dispozitive iar noi va prezentam cele mai interesante dispozitive.

  • Asus ZenFone 2

Asus ZenFone 2 este un smartphone care ofera o eleganta si o performanta la superlativ. Bucurandu-se de un succes foarte mare pe pietele din China si India, acest dispozitiv este cel mai accesibil raportandu-ne la calitate-pret. Smartphone-ul dispune de un ecran de 5 inch, 2 GB memorie ram si 16 GB memorie interna cu posibila extindere cu ajutorul unui card microSD. Camera principala este de 8 MP iar cea frontala de 2 MP pentru selfie-uri. Smartphone-ul ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop si beneficiaza de o baterie detasabila de 2500 mAh. Asus ZenFone 2 are un pret de 899.99 lei si se poate comanda de aici.

  • Laptop Asus X451MAV-VX297D

Acest laptop este adresat celor care nu doresc sa cheltuie foarte multi bani pe un laptop dar sa aiba un laptop cu specificatii decente pe care sa-si poate desfasura activatile. Laptop-ul dispune de un display de 14 inch HD, memorie ram 2 GB DDR3 si o memorie interna de 500 GB HDD. Are un procesor Intel Celeron dual-core si o placa video integrata Intel. Acest laptop are un pret de 899.99 lei si se poate comanda de aici.

  • Tableta Asus MeMo Pad 8

Aceasta tableta mi se pare ceea mai accesibila din punct de vedere a pretului cat si a specificatilor. Aceasta tableta beneficiaza de cel mai nou procesor Intel Atom Quad Core care asigura o durata mai mare de viata a bateriei si care nu afecteaza performanta tabletei. Tableta dispune de un display de 8 inch IPS, memorie ram de 1 GB si memorie ram de 16 GB care poate fi extinsa cu ajutorul unui card. Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.4 KitKat si beneficiaza de o baterie de 3950 mAh care promite o autonomie de lucru de pana la 9 ore. Asus MeMo Pad 8 are un pret de 499.99 lei si se poate comanda de aici.

  • Tableta Asus ViVo Tab 8

Tableta Asus ViVo Tab 8 este probabil singura tableta cu Windows 8.1  care mi-a atras atentia. Aceasta tableta beneficiaza de un procesor Intel quad-core si de un display de 8 inch IPS, memoria ram este de 1 GB iar memoria interna este de 32 GB. Ambele camere sunt de 2 MP si tableta ruleaza sistemul de operare Windows 8.1. Asus ViVo Tab 8 are un pret de 499.99 lei si se poate comanda de aici.

Pentru mai multe dispozitive la reducere sau alte dispozitive din categorii diferite decat cele prezentate mai sus, va recomandam sa verificati aceasta lista si sa va alegeti ceea ce doriti.

s-ar putea sa-ti placa