Acasa Promotii Reduceri de 20% la castile Philips la eMag

Reduceri de 20% la castile Philips la eMag

by Dragos Schiopu

Se pare ca cei de la eMag incep sa faca din ce in ce mai des promotii iar acest lucru este unul foarte bun pentru noi, cumparatorii, pentru ca putem cumpara produse bune la pret mai redus, astfel mai facem economie de bani. Pentru azi promotia este de 20% pentru castile Philips din oferta magazinului. Mai jos sunt prezentate cateva produse care mi-au atras atentia, personal.

casti philips 1

Aceste casti au un difuzor de doar 15 mm care ofera un confort optim pentru a reda clar muzica dorita. Capacul care acopera difuzorul este conceput ergonomic pe baza anatomiei urechii si se fixeaza foarte bine pe ureche. Firul castilor este protejat datorita mansonului flexibil, impotriva uzurii care vine de la indoirea in mod repetat a firului. Aceste casti au un bas foarte bun datorita magnetului din neodim. Acesta pereche de casti costa doar 23.99 lei.

casti philips 2

Aceste casti au o banda de sustinere foarte confortabila care se regleaza usor pe orice dimensiune a capului. Pernutele sunt foarte moi si se muleaza foarte usor pe ureche, astfel se obtine o experienta confortabila chiar si in cele mai lungi sesiuni de muzica sau gaming. Castile ofera o buna izolare de sunetele exterioare din mediul inconjurator, astfel va puteti bucura, pana si de cel mai mic detaliu al melodiei favorite. Castile nu sunt foarte scumpe, mai degraba au un pret accesibil. Pretul este de 111.99 lei.

casti philips 3

Aceste casti sunt cele mai ideale pentru a asculta muzica pentru ca sunt comode si ofera un design pliabil. Banda de sustinere ofera o buna comoditate cand le purtati iar difuzoarele de 32 mm au o frecventa inalta, aceasta frecventa poate varia de la 20 Hz la 20 kHz. Castile costa doar 95.99 lei.

Am prezentat doar produsele care mi-au atras mie atentia, si care imi plac atat din punct de vedere al design-ului cat si al pretului dar pentru mai multe produse reduse cu 20% verificati aceasta lista si alegeti produsul dorit.

s-ar putea sa-ti placa