Acasa Promotii Reducere pe EverBuying la telefoanelele Elephone

Reducere pe EverBuying la telefoanelele Elephone

by Dragos Schiopu

Despre telefoanele Elephone am mai vorbit putin aici pe blog iar pe forumurile de specialitate am citit numai lucruri bune despre ele. De aceea m-am gandit ca poate v-ar interesa sa aflati faptul ca pe EverBuying au loc niste reduceri foarte atractive pentru modelele Elephone.

unnamed

Unul dintre modelele care mi-a placut cel mai mult este Elephone Trunk. Un telefon cu diagonala de 5.0 inch, 4G, procesor quad core si cu memorie RAM de 2 GB. Memoria interna este de 16 GB, iar camera foto are un senzor de 13MP. Detalii atractive legate de acest telefon mai sunt multe, insa doresc in primul rand sa atrag atentia catre designul sau care este de-a dreptul foarte fain.

ELEPHONE TRUNK

Un alt telefon la reducere este si Elephone M2, un phablet de 5.5 inch care vine dotat cu 4G si Android 5.1, procesor Octa Core 1.3 GHz si camere foto de 13.0MP cea principala si 5.0MP cea principala. Acesta are un pret de numai 150 de dolari.

De asemenea la pret redus poate fi cumparat si Elephone M1, un telefon cu ecran tot de 5.5 inch, 4 G, Android 5.1, procesor quad core si camere foto de 13 Mp si 2 MP. Pretul acestuia este de 120 de dolari.

Un telefon foarte interesant este Elephone Q care costa doar 70 de dolari. Acesta are un ecran de doar 2.45 inch, sistem de operare Android 4.4, dispune de 3G este dotat cu un procesor dual core.

De asemenea un alt lucru foarte fain al telefonului Elephone Trunk este chiar pretul acestuia: 89.99 de dolari, cu transport gratuit desigur. Reducerile sunt valabile in fiecare miercuri de la ora 13, incepand cu data de 6 octombrie si terminand cu data de 25 noiembrie.

 

s-ar putea sa-ti placa