Acasa Telefoane Meizu M2 este o alegere foarte buna pentru un smartphone ieftin si elegant

Meizu M2 este o alegere foarte buna pentru un smartphone ieftin si elegant

by Dragos Schiopu

Meizu M2 este un smartphone foarte bun din mai multe puncte de vedere. Este un telefon care are un design foarte reusit, un hardware entry level, dar bun, o autonomie decenta si doua camere foarte bune pentru categoria lui de pret. Probabil, acest device este una dintre cele mai bune alegeri pentru aceasta categorie de pret, daca excludem faptul ca are Flyme OS, care este un sistem de operare bazat pe Android. Am spus asta pentru ca Flyme OS este putin diferit de Android.

Meizu M2

Meizu nu este un nume atat de cunoscut, dar produsele lor sunt bune, atat la calitatea constructiei cat si la dotarile lor. Aceasta companie are un design similar cu telefoanele celor de la Apple, dar parca mult mai reusit. Cel putin asta este parerea mea si o mentin pentru ca telefonul este foarte compact. Pe langa asta, telefoanele celor de la Meizu au un singur buton, desi sistemul lor de operare este bazat pe Android. Acest lucru este un inconvenient pentru mine, deoarece mie imi plac telefoanele cu butoane tactile. Practic, exista un singur buton fizic de home, iar celelelalte se afla in ecran, iar ele se activeaza in aplicatii. Asta ma duce cu gandul la faptul ca Meizu a vrut sa lanseze niste terminale foarte asemanatoare cu cele de la Apple. Flyme OS este de asemenea sistemul lor, care este destul de simplu, similar cu iOS dintr-o anumita perspectiva.

Cu alte cuvinte, Meizu introduce cea mai buna alternativa pentru un telefon cu iOS. Ceea ce imi place la aceste terminale este design-ul lor, mult mai reusit decat la alte companii.

Hardware-ul, desi este entry level, este foarte bun. Trebuie tinut cont de faptul ca terminalul costa 128 de dolari, un pret mic pentru un astfel de telefon. Procesorul este un MTK6735 tactat la 1,3 Ghz. Memoria RAM are 2GB, iar cea interna 16GB si ofera suport pentru un card de memorie de maxim 128GB.

Camera principala are 13MP, iar cea secundara are 5MP. Meizu spune ca aceste camera ofera cea mai buna calitate a pozelor pentru aceasta categorie de pret, iar eu tind sa ii cred pentru ca nu exista un terminal atat de ieftin care sa detina o camera prea buna. Desi majoritatea au 13MP, senzorul lor optic este destul de slab.

Telefonul poate fi comandat la pretul de 127.99 USD.

s-ar putea sa-ti placa