Acasa Telefoane iPhone 6S si 6S Plus disponibil la Vodafone din 9 octombrie (P)

iPhone 6S si 6S Plus disponibil la Vodafone din 9 octombrie (P)

by Dragos Schiopu

Cele mai asteptate telefoane de la Apple sunt disponibile la Vodafone incepand cu 9 octombrie. Noile modele au o performanta imbunatatita, o camera mai buna si un multitasking mai eficient. Telefoanele beneficiaza si de o reducere daca utilizatorul opteaza pentru un abodament Vodafone.

vodafone

In noaptea de vineri a avut loc un eveniment destul de important unde Vodafone Romania a prezentat noul iPhone 6S si iPhone 6S Plus care se pot cumpara la un pret foarte avantajos. Pe langa asta, Vodafone ofera si un abonament complet pentru utilizatorii sai. Abonamentul RED 89 include convorbiri si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 10 GB trafic de date, 2000 de minute internationale, 400 minute roaming/luna si 1.5 GB/ luna trafic de date in roaming, precum si acces pe intreaga perioada contractuala la filme si seriale prin HBO GO si muzica prin Zonga powered by Vodafone.

Vodafone se lauda ca ofera si cele mai bune servicii 4G din Europa, iar asta poate fi confirmat si de OpenSignal care a efectuat un studiu pe 325.221 utilizatori globali ai serviciilor 4G. Mai multe detalii despre acest studiu aveti la acest link. In Romania, Vodafone ofera una dintre cele mai bune retele 4G cu viteze foarte bune fata de ceilalti operatori.

Andrea Rossini, Director Consumer Business Unit Vodafone Romania declara: “Ne face placerea sa oferim cel mai bun iPhone in cea mai rapida retea. Suntem mandri pentru cea mai recenta recunoastere a performantei retelei noastre – in septembrie 2015, am fost recunoscuti drept reteaua care furnizeaza cele mai bune viteze de date 4G din Europa, potrivit unui studiu extins emis de OpenSignal”.

iPhone 6S si 6S Plus ofera o performanta mult mai buna decat vechiul model. Memoria RAM a fost dublata, iar procesorul dual core are acum o frecventa de 1,86Ghz. Si procesorul grafic este mai bun, PowerVR GT7600 fiind mult mai puternic decat PowerVR GX6450. Camera foto are si ea o rezolutie mai mare si anume 12MP, fata de cei 8MP care erau prezenti pe toate telefoanele precedente. Mai multe detalii despre telefoanele Apple aveti la acest link.

Avand in vedere ca un astfel de telefon necesita o conexiune la internet, Vodafone ofera si abonamente foarte bune si informatii foarte bune despre planurile lor tarifare.

s-ar putea sa-ti placa