Acasa Diverse Arnold Schwarzenegger te ghideaza prin GPS-ul celor de la Waze

Arnold Schwarzenegger te ghideaza prin GPS-ul celor de la Waze

by Dragos Schiopu

Arnold Schwarzenegger isi va ‘imprumuta’ vocea celor de la Waze, considerata una dintre cele mai eficiente solutii de navigatie.

arnold waze

 

Desi informatia nu este inca oficiala, phonearena.com a publicat astazi un articol din care reiese ca utilizatorii de GPS de la Waze vor fi ghidati in trafic de nimeni altul decat Arnold Schwarzenegger. Recomandarile de navigatie vor fi insotite si de replici din celebrele filme ale lui Arnold, cum ar fi:

  • “I know where you’re going, and I will get you there… trust me”
  • “You have reached your destination… hasta la vista, baby!”
  • “Mission accomplished. It has to end here… I’ll be back!”

Sa conduci sub indrumarea vocala a GPS-ului poate fi extrem de utila mai ales cand nu cunosti zona sau orasul, insa de cele mai multe ori vocea mult prea calma a indrumatorului de trafic poate sa te scoata din sarite, mai ales daca traficul este ingreunat si tu esti in intarziere. Vocea actorului principal din Terminatorul ar putea fi ceea ce cauti in acest caz.

Comenzile vocale inregistrate de Arnold vor fi disponibile gratuit. Ele vor putea fi descarcate accesand meniul Waze astfel: Setari > Sunet > Limba de comunicare > Vocea Terminatorului.

Nu stim daca comenzile rostite de Arnold vor fi traduse si in alte limbi sau vor fi disponibile doar in engleza, dar cu siguranta vom afla in viitorul apropiat.

s-ar putea sa-ti placa