Acasa Promotii Reducere la tableta Samsung Tab A

Reducere la tableta Samsung Tab A

by Dragos Schiopu

Tableta Samsung Tab A este o tableta special dezvoltata pentru o portabilitate sporita. Tableta dispune de o baterie generoasa care permite o autonomie de lucru uimitoare, are un design subtire si specificatii decente pentru a va desfasura activitatea pe o tableta. Dar mai multe informatii, veti afla din scurta prezentare de mai jos, a acestei tablete.

samsung-tab-A

Pentru ca este o tableta care ofera o portabilitate sporita, Samsung Tab A are o grosime de doar 7.5 mm si ofera un display generos de 9.6 inch. Tableta va ofera o buna experienta in lectura datorita reglarii automate a luminozitatii, a culorilor, a saturatiei si a claritatii. Cu ajutorul acestei tablete vom avea o experienta imbunatatita a navigarii pe internet, datorita raportului de imagine de 4:3 spatiul de vizualizare se mareste pana la 20% si pana la 30% pentru e-mailuri.

Din punct de vedere a specificatilor, aceasta tableta dispune de o memorie ram de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB, pentru salvarea fisierelor dumneavoastra favorite si pentru fotografiile facute cu ajutorul camerei de 5 MP cu auto focus. Daca credeti ca nu va este de ajuns memoria interna oferita de tableta, veti putea extinde memoria cu ajutorul unui card microSD de pana la 128 GB.

Display-ul este unul de tip PLS TFT, capacitive multi-touch cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Tableta ruleaza pe un procesor Qualcomm APQ 8016 quad-core pe sistemul de operare Android cu versiunea 5.0 Lollipop cu posibil update la o versiune majora in viitor.

Bateria tabletei Samsung Tab A este de 6.000 mAh care promite o autonomie generoasa de lucru cu ajutorul acestuia. Autonomia promisa este de pana la 11 ore de lucru pe internet. Pe langa aceste specificatii tableta mai dispune de conexiune Bluetooth, USB 2.0, wi-fi iar de conexiunea 3G nu vom beneficia.

Tableta este disponibila in 2 versiuni, o versiune cu 2 culori disponibile, pe alb si negru si o versiune pe negru cu S-Pen. Pentru mai multe informatii verificati aceasta lista si alegeti-va versiunea preferata.

s-ar putea sa-ti placa