Acasa Promotii Promotii cu un numar limitat de produse la Gearbest pe 11.11.2015

Promotii cu un numar limitat de produse la Gearbest pe 11.11.2015

by Dragos Schiopu

Gearbest este un magazin online care are diferite produse, dar in general au foarte multe telefoane mobile. Gama lor de produse este insa foarte mare. Timpul de livrare pentru acest magazin poate varia destul de mult, iar ca sa fiu sincer trebuie sa aveti si putin noroc sa primiti comenzile mai repede. Este totusi un magazin cu sediul in China, iar transportul este gratuit, deci dureaza in jur de 7-25 de zile. Acum, Gearbest lanseaza un depozit si in Europa. Asta este o veste foarte buna pentru ca timpul de livrare este mult mai mic, iar taxele vamale sunt zero. De asemenea, pentru 3 dolari in plus timpul de livrare poate scadea destul de mult, dar asta tine tot de noroc.

Gearbest promotie

Gearbest vine mereu cu reduceri foarte bune si oferte care aduce telefoane chinezesti la preturi accesibile. Performantele acelor telefoane sunt destul de mari daca le raportam la piata noastra. Cu doar 450 de lei va puteti cumpara un device bun, care va poate face multumiti de decizia luata. Insa pentru cei ce vor performanta nu este nevoie sa scoateti mai mult de 1000 de lei din buzunar si asta pentru ca telefoanele de peste 200 de dolari ofera deja performante foarte bune.

Exista si o promotie maine, 11.11.2015, in care sunt reduse o multime de produse. Atentie insa pentru ca numarul lor este limitat pentru fiecare produs in parte. De exemplu exista doar 150 de bucati de Xiaomi Redmi Note 2 la 165 de dolari. In mod normal pretul lui este de 200 de dolari pentru ca este vorba de varianta de 32GB. Astfel, promotiile sunt foarte bune.

Alte telefoane care au preturi foarte bune sunt Xiaomi Mi4i la 190 de dolari, Xiaomi Redmi Note 2 16GB la 150 de dolari, Meizu M2 la 100 de dolari. Acestea sunt telefoanele preferate de mine, insa mai sunt cateva modele mai scumpe. Eu totusi prefer modelele de pana in 180 de dolari pentru ca mie imi place sa le schimb mai des.

Promotia nu se rezuma doar la telefoane. Sunt si jucarii sau tablete foarte performante la preturi accesibile. De exemplu o drona costa 20 de dolari, iar o tableta destul de buna ajunge la 160 de dolari. La aceste preturi eu spun ca se merita achizitionate.

Toata gama lor de produse o gasiti daca accesati acest link.

s-ar putea sa-ti placa